Jump to content

Featured Replies

Al' se nekad dobro jelo. Al' gde (ne trazimo ime restorana, bilo bi previse ::crazy: )? 

rz2ohaPl.jpg

Nije Prag, al' je drzava pogodjena. 

U pitanju je restoran u Karlovim Varima. 

Predajem stafetu.  flowers::

Izvolite.  smartass

Evo mene opet. Ovo je bilo lako za ljubitelje prasetine.  smartass

Ukucas prase statue, izbaci neki ceski sajt: http://www.znakyznackyznameni.cz/000_zzz/prase.html

Vidis da pise: Attika, 5. stol. pш. Kr.

Posle malo googla jos: http://en.beirutnationalmuseum.org/?page_id=68

i dobijes: Rhyton depicting head of a pig,

terracotta
Sheikh Zenad, 5th century B.C.

This type of pottery is a Greek import known as Attic ware because it comes from the region of Athens. Caracterized by its black glaze, it bears witness to the trade exchanges in the Mediterranean between the 6th and the 4th c. B.C.

Znaci, nalazi se u Bejrutu? 

Edited by severac

Hm, sudeći po satu i po onim grbovima desno, ovo bi mogla biti gradska većnica; ako jeste onda je relativno neugledna, znači neki manji grad....

Hajde recimo neka Danska?

(Zapravo me najviše podseća na Rursku oblast, ali pošto kažeš da se nadaš da ćeš posetiti, onda pretpostavljam da ipak nije. Još nisam sreo nikog ko bi svojevoljno želeo da ide u Rursku oblast :hihi: )

Ono za posetu se odnosilo na Pedjalonov komentar za muzej u Bejrutu. Nisam ga citirao, ali sam mislio na njega.  flowers::

Nije Danska, ali si u pravu da je manji grad. I predaleko si otisao.  smartass

Uf ... ovo je teško ... Rekao bih možda da je Drač, Albanija... ali na jednoj polici piše "Lopez", pa nekako je moguće da je Španija. Jesam bar malo blizu? :shockkk:

Hmm, koliko se meni cini, pise Lope1. :D  Na spanskom bi bilo korak, skok... Tako da je moguce da je Spanija, zaista.

Da nije Barselona?

Edited by severac

jeste Španija, nije Barselona! Svaka čast kako i najmanju sitnicu ljudi ovde iskoriste da dođu do pravog odgovora. 

Da nije Costa Blanca Alicante? ::crazy:  Rusevine nekog Rimskog grada.   shtrumpf