Jump to content

Featured Replies

Klimatizovana pravoslavna hrišćanska crkva kraj puta u Mataruškoj Banji, am I right?  smartass

Bravo, bravo.  :spot:

Slikano prošle godine. Inače, svako mi je tamo umesto "dobar dan" rek'o da je banja propala. ***** te Srbijo. :bang:  

:banana:

Mogu li da zamolim severca, koji uvek ima neku sliku u rukavu, za novi izazov? :ang:

:banana:

Mogu li da zamolim severca, koji uvek ima neku sliku u rukavu, za novi izazov? :ang:

Moze jedna na brzaka. Narocito sto sutra idem na turu Hrvatska-Slovenija-Italija.  :banana:

Dok ne stignu nove, idemo malo iz arhive.  smartass

OXMKdVTl.jpg

Vratih se sa puta, a niko da odgovori, a nije uopste tesko.  :ll:

U pitanju je jedna banja cije je navodno otkrice prikazano gore. 

Бат у Енглеској?

Nije. 

Da malo pomognem, setao jedan kralj i lovio, ustreljena lovina mu upala u neku rupu sa blatom, izvukli je, a rane nema. I tako nastade banja. :D

Карлове Вари?

Da malo pomognem, setao jedan kralj i lovio, ustreljena lovina mu upala u neku rupu sa blatom, izvukli je, a rane nema. I tako nastade banja. :D

Eto šta se desi kad si okružen uvlakačima:

"Naravno da niste promašili jelena, vaše visočanstvo, pa vi nikada ne promašujete. To je samo ovo blato njemu izlečilo rane"  :hihi:  :hihi:

Eto šta se desi kad si okružen uvlakačima:

"Naravno da niste promašili jelena, vaše visočanstvo, pa vi nikada ne promašujete. To je samo ovo blato njemu izlečilo rane"  :hihi:  :hihi:

Hahaha, dobro si me nasmejao. Moguce da je i tako bilo. Od one vode sto sam tamo probao, mogao sam samo sra*ku da dobijem.  ::crazy:

Немам тренутно на располагању адекватну слику за ову игру, је л' може нешто са интернета или да постави неко други? :)

evo ja ću biti bezobrazan pa ću postaviti jednu iz svoje arhive. Nemojte samo kao onu iz Valensije da pogađate dve godine  :spot:. Hoću grad i lokalitet? Znam da vi to možete i umete. Imate rok do sutra, do 15 časova. 

p4290939.jpg

Uff, rok se priblizava, a nema resenja.  :102:

Da nije neka bivsa republika SSSR-a?