Jump to content

Featured Replies

globe trekkeru, samo nastavi svojom logikom i blizu si :)

a ako bi krenuo do mesta sa slike iz gane preko senegala, hm, dobrano bi se naputovao, i to naokolo.

hint: drzava ciji je glavni grad na slici trenutno ima jednu od najbrze rastucih ekonomija na svetu, i naravno u africi. to se po slici bas ne da zakljuciti, ali tako je.

Ekvatorijalna Gvineja? Malabo ili Bata? Mislim da sam citao da je u toj drzavi trenutno "strogo kontrolisani" prosperitet  :)

jeste ekvatorijalno :)

mislim da je mozambik? Zbog reklama na cnn-u,a mislio sam da je Angola jer ona jeste najbrze rastuca ekonomija,to znam  :)

nije gabon.. nije bas da ekvator prolazi kroz tu drzavu, ali je u tom pojasu ;)

mislim da je mozambik? Zbog reklama na cnn-u,a mislio sam da je Angola jer ona jeste najbrze rastuca ekonomija,to znam  :)

nije mozambik, bolje slusaj cnn :P

kako bre ekvator ne prolazi kroz gabon?

edit: UH tek sam sad vidio da sam te pogresno skontao :)

clap clap clap makaveli  :)

mada me je globe odmah provalio da je nesto u vezi sa portugalom, ali eto kad nije nastavio istom logikom  :P

ma prolazi kroz gabon ali ne prolazi kroz drzavu u zadatku, to sam htela da kazem

ma prolazi kroz gabon ali ne prolazi kroz drzavu u zadatku, to sam htela da kazem

skontao sam te kasno :bag:

pa znao si za ekonomiju clap. neverovatno je koliko portugalaca odlazi da radi u angolu, kao sedamdesetih kad su dijamanti bili u ekspanziji. a inace, angola, bivsa kolonija portugala im je uvela vize, pay-back time. imaju i neko pravilo da 70% zaposlenih u kompanijama moraju biti angolci, ali jako im afali strucnog kadra....

eto, mozda je destinacija za emigraciju, temperatura vode 30 stepeni :) ali malo je guzva u saobracaju :P sudeci po slici...

ajde makaveli, izvolte.

Nije Spanija. Kao sto sam rekao, ovo je stvarno drugi deo sveta.

A, da, zastava koja se vije na tvrdjavi stvarno podseca na njihovu  ;), ali nema slicnosti sa zastavom zemlje odakle je ova slika.