Jump to content

Featured Replies

Pa da bih vas mučio, razume se ;D

Evo pomoći: pagoda je izgrađena u vreme dinastije Song.

Rekao sam da neću više ali đavo mi ne da mira. :bang:

Ako je toliko bitna, a da je u istočnoj Kini, onda bi morao biti ili Hangzhou ili Suzhou, ali da me ubiješ ne mogu da nađem jezero tog oblika u blizini i jedne od glavnih pagoda..

Znate šta, storniramo zadatak. Upravo sam provalio da se fotka može naći po celom internetu. Radilo se o hinduističkom hramu u St. Denisu, glavnom gradu Reuniona..

Neka pedjalon nastavi, pošto su Sejšeli ipak bili prilično blizu ovako iz prvog pogađanja

I meni je prvo pao na pamet sever, Skandinavija, ali tamo nikad ne bi rasla palma, posebno ne ovolika. Ovo je nešto južnije od nas. Arhitektura je evropska, osobe koje se vide su belci, mesto deluje prilično čisto i uredno, možda lepo zarađuju od turizma :) Kuća ispod palme deluje malo starije... Da nije neki Mediteran? Azurna obala ili tako nešto?

Nije Azurna obala, ali je ubrajaju u zemlje Mediterana. Mislila sam da ce ovo biti laksi zadatak. :D

Jeste Portugal, ali nije Aveiro. Zaboravila sam da potrazim da li moze da se izgugla. Samo sam uzela fotku iz albuma.  :comp:

Nije Faro, alii tavel je bio najblizi jer se radi o malom mjestu nadomak Aveira. Zove se Costa Nova. Male su sanse da ce ga neko bas pogoditi pa neka tavel nastavi. :D