Jump to content

Featured Replies

Nisam ni ja znao, dok nisam krenuo da trazim. Al sam iskopao. Po ovim nocnim sijalicama sam nekako imao osecaj da je kod nas. I onda samo google. smartass

Od izvora dva putica,

vode na dve strane... :dance:

QdzxI8zl.jpg

Nije. Vazdusnom linijom mozda je Bosna na nekih 4-5 kilometra. :D

Tabla u pozadini otkriva dosta toga, samo zumirajte. 

Nije valjda toliko tesko? Ili ste zaboravili na temu. Evo pomoc. U podnozju je mesto odakle krece jedna regata. A ovo nije u podnozju. 

Mitrovac na Tari? Samo tamo postoje žute table za putokaze :hihi:

Jeste, Mitrova cesma na Mitrovcu na Tari. :spot: A ja ocekivao da ce odmah odati drvena tabla . :P

• 2 weeks later...

Sorry što ste čekali (ako ste :) ) i hvala severcu na podsećanju. Evo i jedne fotke sa skorašćnjeg izleta

Fotografija0111.jpg

U reci se mogu videti velike žute ribe ::crazy:

Vojvodina nije, pretpostavljam. 

Da nije jug Srbije, al ne mislim juzno od Vojvodine, vec jug, al nije ni Kosovo. :D

Vojvodina nije, pretpostavljam. 

Da nije jug Srbije, al ne mislim juzno od Vojvodine, vec jug, al nije ni Kosovo. :D

Nije Vojvodina dok za drugu rečenicu ne znam šta bih rekao. Kakvo pitanje - takav odgovor smartass

Vidim da si skoro posetio Vranje, a u Vranje nema laganje. Priznaj, Vranje?

Врњачка Бања? Или Сокобања?

Edited by раноранилац

Врњачка Бања? Или Сокобања?

Noup  flowers::

Da vidimo: u reci i oko nje nema nijedne plastične flaše, najlon kese, čak ni papira. Dakle, ili nije Srbija uopšte, ili je radio fotošop... ::crazy:

Jeste Srbija i to BEZ fotošopa :banana:  Izgleda da smo fin neki narod ili su žute ribetine pojele sve  ::crazy: 

Nažalost, finoću lokalne/republikčke uprave opovrgava činjenica da je 30-ak kilometara severno od mesta sa slike deponija i to tik uz jednu drugu prelepu reku  :bang:

Te žute ribe su potočne pastrmke, je l'? :D

To je ova, mislim da se vodi kao australijska pastrmka:

0000340185_m_0_qn66cv.jpg

Uzgredno, iste ribe sam primetio u Basilica Cistern te ne morate ići čak do Istanbula da ih vidite, već to možete učiniti i na jednom mestu u Srbiji - samo kojem? kiklop

Сијаринска бања? :)