Jump to content

Featured Replies

Posted

Ako niste iz naslova ukapirali o čemu pričam, evo slika. Dakle, pitam baš za ono čega nema na slici :), a to je klip koji bi zatvorio ovaj otvor za duvanje na čamcu koji mi je sudbina poklonila pre neki dan.

Ima li negde da se kupi ?

(Jes, i ja prvi put vidim da taj klip nije integrisan u poklopac shtrumpf.)

Pa pokusaj da ga napravis od drveta! Sto bas mora da bude original? Uzmi neku malo deblju granu, noz i ... gotovo!

ja sam to jednom izgubila na dušeku na naduvavanje i nije bilo šanse da nađem nešto odgovarajuće. ako nađeš rešenje, podeli ga sa nama. jako je teško napraviti nešto što će savršeno dihtovati da ne izlazi vazduh, treba ti neki materijal koji će se prilagoditi obliku rupe, jedino što mi pada na pamet su čepovi za uši koji su onako penasti pa se prošire i lepo ulegnu u.. uvo, ali nemam predstavu da li od toga može da se napravi išta korisno za ovu situaciju :)

hmmmm, zeznuta stvar.... Probaj da uzmes od nekog drugog duseka ili probaj da odes u neku prodavnicu ribolovacke opreme ili gde vec drze te camce pa ih pitaj kakop se resava taj problem.

• Author
Pa pokusaj da ga napravis od drveta!

Pa, ako ga ja budem deljao na brzaka, verovatno neće moći ni u jednom momentu lepo da uđe da spreči izduvavanje. A i ako uspem da ga naduvam, baš mi fali u životu da mi se čamac izduva negde usred močvare ;D.

A treba mi 3 komada. Možda da mi stolar lepo odradi, ali nadam se jednostavnijem rešenju.

ja sam to jednom izgubila na dušeku na naduvavanje i nije bilo šanse da nađem nešto odgovarajuće

Probaj da uzmes od nekog drugog dusek

Jedna od ideja mi je, naravno, da sečem klipove sa rashodovanih dušeka/lopti/autobuskih jastuka... ali ove rupe su naoko veće nego što je uobičajeno, pa verujem da ni to ne bi bio jednostavan posao. Ali, ako neko ima pri ruci rashodovanih poklopaca malo većeg prečnika, bio bih mu zahvalan.

probaj da odes u neku prodavnicu ribolovacke opreme ili gde vec drze te camce

Danas (juče) popodne sam poljubio vrata onog fensi čamdžijskog dućana u Sava centru. A nešto pre toga sam ustanovio da toga nema ni u Dermi (a u nju sam najviše verovao). Pa sam bio i po nekim sportskim dućanima, tamo su me samo gledali belo.

Ovih dana ću opet za Beograd, pa ću opet u Sava centar. A možda pojurim i pecaroške dućane, toga bar ima ovde po Šapcu.

A baš sam se zagrejao da ovo brzo sredim, pošto ovih dana opet raste vodostaj  :party:.

Ma mozes napraviti od drveta i dihtovace savrseno veruj mi. A mozes napraviti i od plute, tj. onih pampura za flase od crnog vina recimo! Njih u raznim oblicima imas u tempu! Malo ih samo doradis ako ne pasuju!

• Author

Evo našao sam neke čamove cepčice i počeo da deljam ;).  Ne mogu baš u ovo doba da koristim sekiru, ali dovoljan je i nož. Ako ovo upali, dobijaš nagradnu vožnju.

Kad ih vec pravis, jos jedna prakticna stvar, kad ih zavrsis povezi ih nekih cvrstim kanapom ili koncem ili strunom za onaj gumeni deo, tj "zatvarac" da ih ne pogubis posle ;)