Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav putnici! Nemam puno iskustva sa putovanjima po inostranstvu pa se danas ubih gledajuci i trazeci najeftiniju mogucu soluciju za odlazak u Tunis. Hteo bih da odem tamo kod mame, znaci ne treba mi aranzman, ili nesto slicno. Da li neko ima informaciju za sto manje bolan odlazak u Tunis. Gledao sam avio karte ali mi se zeludac okrenuo kada sam video da je cena avio karte JAT-om ~40.000RSD. Da li je to normalno i da li je to najniza cena koju bi morao da platim. Hvala svim ljudima dobr volje koji mi odgovore.

Pozdrav!

Nisi napisao ni da li ti treba povratna ni kada bi hteo da putujes, tako da nije jasno sta predstavlja cena koju si naveo. A ja evo vidim da ima za 30.000 RSD povratna ako hoces da krenes 20. jula i da se vratis 17. avgusta, ali karte se mogu prodati svakog časa, tako da bolje da ne razmisljas previse, jer tesko da ces naci nesto mnogo jeftnije. Eventualno bi morao da ides do Istanbula, ali to ti je vec minimalni trosak od 100 eur, plus maltretiranje oko bugarske vize, a mozda i turske. A dalje, avion iz Istanbula moze biti jos skuplji nego iz Beograda.

I još nešto, gde si uopšte gledao cene? Kod agencija ili na sajtu JAT-a?

• Author

Pa da treba mi povratna. Gledao sam sve moguce varijante. I treba mi bas 20 Jul i da se vratim 3 Augusta. Htedoh da vidim da li ima neka jeftinija varijanta, ali kanda kao i sve u Srbiji nema... nego pljusnuti 30k za jedan let avionom....

Hvala!

Pa znas sta, Tunis i nije bas tako blizu, drugo upravo je sezona godisnjih odmora,  trece 30K je vrlo prihvatljivo kad uporedis sa drugim JAT-ovim destinacijama i kad imas na umu u kakvoj zemlji zivimo, a cetvrto do tvog leta je ostalo jos samo 3 nedelje, sto je malo kasno za povoljne rezervacije.

to je stvarno ogromna cena za tunis, za 420e mozes da odes do hong konga i nazad........

a tunis uopste nije tako daleko, let traje manje od sat i po, daleko je otprilike kao rim( blizi je od pariza)....

jeste da si malo zakasnio, jer se karte za sezonu kupuju bar 2 meseca ranije...

preporucio bi ti da trazis carter letove preko agencija

Da li neko zna koliko je povratna karta Tunisair do Monastira i koliko ranije treba da se rezervise karta?

Daj da vidim odakle ima za 420 eur do hong konga i nazad, evo ja cu odma' da se spakujem...

pa iz bg-a brate.....kopaj malo pa ces naci...to je cena ako krenes iz bg-a

Ili je JAT basnoslovno poskupeo, ili tu nesto nije kako treba! Ja prosle godine bas u to doba, isti datum, platio celo letovanje 400e, 10 dana, sa avionom i svim avio troskovima!!! Let traje nesto manje od 2h, dok ne skontas vec si stigao. I dobijes neki budjav 'lebac za klopu pride  :P

Daj da vidim odakle ima za 420 eur do hong konga i nazad, evo ja cu odma' da se spakujem...

Ako stvarno si nasla tu cenu za povratnu kartu, kazuj odmah gde, sta, kako!

Ja bih vise rekao da je to jedan pravac, povratak jos toliko.

air asia. za toliko mozes ne do hong konga nego i do australije.

za 350 london-melburn a do honk konga za <300

Ako stvarno si nasla tu cenu za povratnu kartu, kazuj odmah gde, sta, kako!

Ja bih vise rekao da je to jedan pravac, povratak jos toliko.

a do londona vec mozes sa wizzair-om jeftino iz temishvara, budimpeshte, zagreba..

takodje, ako neces da placas britansku tranzitnu vizu( mislim da je izmedju 3 i 4 hiljade), onda iz istanbula air arabijom do npr. kolomba, pa air azijom do hong konga preko kuala lumura..sve zajedno ispadne i ovde oko 450e povratna...

btw. ja sam musko  ;Dteg