Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima, dečko i ja putujemo za Tursku, Gruziju i Jermeniju i bili bismo veoma zahvalni ( i usledio bi poklon :P po izboru :D ) onome koji bi nam na mesec dana posudio lonely planet vodiče za Tursku i za Jermeniju, Gruziju i Azerbejdžan ( ili bilo koji drugi korisni vodič, kopiju..šta god imate :) možemo i odmah da ga iskopiramo ).

Jedini problem je što krećemo sutra  :( pa je izbor darodavca ograničen na Beograd.

Molimo vas da nam u ime putničke solidarnosti :P odgovorite što pre.

Hvala vam puno! :)

kasno ste se javili, al nadam se da ce da vam se dogodi neko cudo :)

probajte da na Google Books nadjete preview tog vodicha, nisu sve stranice dostupne, ali sta ima, ima, pa moze da se odstampa, itd.

i jos jedna stvar, aj ako budete isli kopnom, OBAVEZNO da javite da li ste platili vizu za Gruziju, ili niste, i kakve pasose posedujete (nove crvene, stare plave, ili neke trece). Takodje, za Jermeniju OBAVEZNO da javite koliko vas je kostala viza! Ovo za Jermeniju kazem jer sam juce pricao sa Gevorgom iz jednog hostela u Jerevanu, i rekao mi je da je 21-dnevna viza po ceni od 7 eura opet na prodaju na granici!

Ako ne javite na forum i to ne procita bar 15 clanova foruma, desice vam se nesto strasno u roku od 7 dana ili tako nesto slicno! :)

aj pa cekam.

e da, mogu da vam dam interesantnu neku mapu Jerevana u 3D nesto radjeno, dodje mu kao neki city informator, jes malo stariji ali vrsio bi posao. I tu neke karte Turske imam i Batumija, i jos nesto ako iskopam. To jedino ako prolazite kroz Nis, tako da ne znam kolko vam vredi da se zbog ovih stvari zadrzavate, al eto da se ponudim.. itd.

• Author

Hvala ti puno Marko na brzom odgovoru, a inace, tvoj blog nam je vec dosta pomogao :)

Sajt vam je odlichan, dosta korisnih informacija smo prikupili! :)

Javljamo vam se kad se vratimo, a i obaveštavamo vas za potrebne odn. nepotrebne vize još za vreme puta! ;)

pozdrav!!!

• 3 weeks later...

imam ja The Rough Guide Turkey  :banana:

a ne verujem da cu u  Tursku u skorije vreme.

Javi se na PM da se dogovorimo flowers::