Jump to content

Featured Replies

Posted

Hej, Novosadisti, ajde osmislite nam ne?to za Exit. Meni se u onaj kamp sa ?igosanjem nikako ne ide. Pro?le godine sam kampovao kod mog kuma na Petrovaradinu u dvori?tu (ba? mi se nije spavalo u kući), a sad bih voleo da se negde okupi kolko tolko veća ekipa. Kad bismo na?li neku poljanu gde bi pru?ili nekoliko ?atora to bi mi ba? prijalo. A ako nas bude dovoljno pa da uvek neko bude tu, to mo?e biti i neki javni prostor.

Bod?a i ja ćemo verovatno u četvrtak i subotu na svirke, u petak se ne bismo vraćali za Beograd nego ćemo mo?da u neku ?etnjicu po Fru?koj.

I na tu temu bi mogli da se organizujemo.

Ej!

Ja sam vec unapred primio neke belosvetske... ...mada jos nisam odlucio koje, najavilo ih se mucco mnogo. Ae, videcemo da vam organizujemo neku poljanu , ili cu u krajnjem slucaju da kazem tim potencijalnim gostima da imam neki urgentni slucaj :-D

Za Frusku Goru eto racunajte na mene, tamo sam domaci pa idemo da livadarimo posto me Exit kanda ove godine nece videti...

:mrgreen:

jao! poljana! divno! nadjite, nadjite, hocu i ja i dixy i jos...

:veselo

sto dobri veseljaci!

odem u djavolju varos za vikend, i gle! sve se promeni, neki postovi novi, neke teme nove, smajlici novi...fantasticno!

clap.gif' alt=':clap:'>

Posto ove godine idem na EXIT :))) racunajte na moje vodicke usluge.

Za prijatelje smestaj je obezbedjen kod mene, :veselo

Za siru javnost mozemo se organizovati negde blizu tvrdjeve, na oficircu, ili bilo kojoj livadi, basti moje nedovrsene kuce  :potty:

ne treba nikako zaboraviti da tredicionalno jedan dan unisti kisa. Ljudi koji se odlucuju na alternativni smestaj treba da racunaju sa vodom do kolena.

jos nesto, predlazem da mi svako ko ima neke jeftinije ulaznice ili ideje kako eventualno uvesti neke Bosance, Makedonce, javi. ako nekom treba ulaznica neka mi se opet javi... smartass

Mislim da necu stici na sve dane... :bang:

• Author
Za siru javnost ... ili bilo kojoj livadi, basti moje nedovrsene kuce

E, to, ako se skupi ekipa (a izgleda da ima zainteresovanih  :party:) tako neki plac bi bio odličan  :banana:.

djero, ti si moj idol, divan si! jos da nam sprovedete neko crevo da se mozemo istusirati- banja! to bi bilo savrseno.  :dance:

da racunamo na dvoriste tvoje nedovrsene kucice koja se nalazi........?

sto se tice ulaska za ostale bez karte mogu probati kao i moji prijatelji prosle god. ako ne idu na sva cetri dana , daju parice na ulazu i to 1000 din umesto tadasnjih 1900 na blagajni samo treba naleteti na podmitljeve  :ang:

a evo broja tel za prodaju karata za sva 4 dana 5000 din

Milana 064/ 29 48 603

Senka 064/ 170 50 74

daju parice na ulazu i to 1000 din umesto tadasnjih 1900 na blagajni samo treba naleteti na podmitljeve

:ang: (don't) look at me..  ::crazy:

e ljudi,

kako izgleda izgleda, zbog putovanja necu moci da idem na exit ove godine, a kako sam kartu vec kupila....

ako ima neko koje zainteresovan (karta je cetvorodnevna) neka mi se javi na private mess :)

pozdrav

Gorepomenuta basta koju izdajem (povoljno) je na Telepu, deo grada na 5 km od tvrdjeve, tamo ce se sad da se kreci i lepe plocice pa ako majstori pozure  pijjj;  :veselo crevo imam, kada (jos uvek) na sred sobe, ma rja na zemlji  :potty: pitajte Mariju ako mi neverujete...

Vidimo se i cujemo.  Idem da bicujem majstore  :psuje:

Jovan

jovan bitcharka na telepu  :LOLLL:  lol::  lol::  lol::  clap.gif' alt=':clap:'>  :happyyy:

btw, fali smajli sa bichOm!  :blob:

:weed: pa ljudi smestaj nije nikakav problem odmah pored kampa na dunavu je kontra kamp prosle godine smo bili malo u kampu dok nas nisu izbacili pa smo osnovali kontra,  serenade:party::potty::shockkk::pij:pijjj:music: nema sta nema tamo  :spot: a i upad na djavu nije neki problem ja sam probao 3 veceri upao sam na dve jer se jedne nisam ni trudio mnogo...

P.S. znam opasne precice do bakine kuce  gent

divno...divno.. :party:...divlji kamp je super ideja samo ako imate resenje za kupanje posto su svi tusevi zatvoreni ogradicom onom zlom :bang:...mada....plaza je odmah tu :pivoooo:

• Author
odmah pored kampa na dunavu je kontra kamp

clap.gif' alt=':clap:'>. Suvi?e je jednostavno da bi mi palo na pamet da uspeva da funkcioni?e  :weed:. Stvarno nisam imao pojma. Onda, vidimo se na divljaku !

Uzgred, imam jednu kartu za 2. i jednu za 4. dan, po 1000 dind?i - nabavna cena od pre par meseci.

U pitanju je ona 4dnevna karta, pa bi za 2. dan trebalo da se organizujemo oko vraćanja.

2l medovace bezbedno doputovale u beograd prevalivsi 600km na ledjima nejakim a sutra krecu za NS? :pivoooo: :veselo :party:

:LOLLL:  :stupid:

o, boze, ana, koliko puta da ti kazem da ne postujes kad si umorna! ajde, ajde, oprosticu ti, zbog onog kamiona u kome ti nisi, a ja JESAM spavala. :)

medenica je on the road, pa ko voli, nek izvoli. verujem da je nece biti dugo.  :pij:  pijjj

dobile smo je pod uslovom da donesemo viljamovku njima kad budemo isle sledeci put, koji je, btw, za desetak dana. nasa braca hrvati, hehe.  clap 

see you tonight. ako neko zeli da me nadje ovih dana u ns- 063 72 02 459

Nasao sam alternativni put :spot:

Do pola 9 skupilo se nas stotinak nesto nize od glavnog ulaza i onda smo krenuli alternativnim putem, ali kako su nas panduri vratili putem kojim smo posli, morali smo da ih obidjemo - kroz koprive i siblje... a onda smo dosli do ulaza u katakombe. Cena tog ulaza bila je 800 din. Fora je sto smo u katakombama proveli 2 sata! Ovi klaustrofobicni su nagrabusili (inace su sirine max 0.5m, visine taman tolike da moram da drzim povijenu glavu, a put smo osvetljavali mobilnim telefonima, mracne rupe sa strane u koji smo mogli da upadnemo necu ni da pominjem). Da vidite kad je krenula frka i panika kad smo dosli u corsokak. Pa smo dosli u corsokak jer je pred nama bila rupa od 3m pa smo neki decko i ja sisli da vidimo jel mora tuda da se ide dalje, ali i to je bio dead-end. Onda smo dosli gde treba, ali je izlaz bio zabarikadiran armaturnom zicom  (sto mi koji smo bili pozadi nismo ni znali dok nismo izasli). I tu smo stajali u mestu vise od pola sata, i jos se naslo par pametnih idiota da zapale cigarete da nas podave. Krenu nesto da nas ucutkuju od napred, kao tisina, cuce nas, ja reko' da li ste vi normalni, pa ovde niko ne moze da nas cuje, a onda drugarica (klaustrofobicna) pocne da kuka kako bi volela da nas neko cuje. Nekom magijom je posle prosecena mala rupa u zici, taman da mozemo da se provucemo, izasli smo pravu u dance arenu, negde oko 23h. Ja idem u subotu opet, ko je zainteresovan za katakombe, nek me kontaktrira  lol::

800 din?!

Ko se usudjuje da naplacuje tako nesto?

Znam kuda ste prosli, i kako se do tamo dolazi, ali zaboga 800 dinara... Jel su to neki ljudi organizovani na ulazu? Ako su se organizovali na jednom, nisu na svim, a moze se uci na bar 20 mesta ...

Zapravo, nisam znao da moze da se izadje, jer bih vec proaso tuda.

I da, ne bih da budem cepidlaka, ali katakombe nisu katakombe  :-D

e pa narode, sad kad se zavrshilo samo da kazem da mi je zao shto nisam proeo neko vreme sa vama, ali meni je ovaj exit bio sushtina, bash ono shto veliki festivali treba da budu...znachi genijalno...ako neko posle ovoga ima da kaze ishta protiv exita....taj pojma nema :D