Jump to content

Featured Replies

Posted

zna li neko kakva je situacija sa wirelessom po beogradskim parkovima? cuo sam da je vecina parkova pokrivena istim, pa zna li neko kako to funkcionise i kakva je brzina?

• 2 weeks later...

za sada radi, dok stoka nesto ne pokvari ili ne pocupa, u Studentskom parku i parku iza Vukovog spomenika  :shh:

Na Tashmajdanu takodje imash net na jednoj klupi! :comp: U pitanju je klupa kod restorana Madera, imaju prilicno brz link i nikakvu zastitu.  :evil:

Tu klupicu bas volim, odem sa psima i laptopom - ja surfujem oni trche, svima lepo - svi srecni! :dance:

Inace nije retkost  da "navatash" nezasticen link po celom centru grada - uglavnom u blizini hotela-hostela, kafica-restorana i slicnih ugostiteljskih objekata...

offtopic:

Ovo mi je prvi post na forumu i nadam se da cu imati vremena da doprinesem svojim skromnim iskustvom i neskromnim entuzijazmom! Sad samo da kazem da mi je drago sto sam ovde i da vas vec duuugooo chitam i stojite u "bookmarks"ima vec neko vreme.  :pivoooo:

• 1 month later...

Ima u Kragujevcu.

Prvo sam pomislio da je neko podigao spomenik Telenoru tu u parku. Kad sam prisao blize shvatio sam da se radi o wireles-u...

Ima u Kragujevcu.

Prvo sam pomislio da je neko podigao spomenik Telenoru tu u parku. Kad sam prisao blize shvatio sam da se radi o wireles-u...

Ovaj u Kragujevcu koji je postavio Telenor su barabe vrlo brzo razlupale, ipak, ljudi iz Telenora su izasli u susret pa su postavili nov uredjaj pa opet postoji wireless. Ako nekim slucajem ne radi net u Velikom parku, kome treba hitno moze da proseta 100m do Masinskog fakulteta gde takodje postoji wireless konekcija...