Jump to content

Featured Replies

daj neki plan ....ako imas pa da razmotrimo mogli bi se organizovati....ja sam uvek ZA....odleteti gde god...

;)

Sto bi bavali pare kad iz Temisvara imate low cost..

moji su prijatelji par nedelja pre polsaka rezervisali karte za 40eur...

a do tamo sa Gea tursom - milina!

Nasao sam za 475 evra, 13.08. u 21.05, verovatno JAT-om.

Pozz

iiijjjuuuuu

Venecija - Malta - Venecija 80eura Ryan

Budimpesta-Venecija-Budimpesta 60eura wizz

Beograd- Budimpesta-Beograd 25eura

ostalo ti ostane za dzeparac...  ;D

naravno uvek moze jeftinije da se nadje... ovo je samo na prvi pogled

;D

• Author

Mozda nisam bio najjasniji: 475 evra je aranzman na nedelju dana u koji je osim prevoza ukljucen i smestaj tj. nocenje sa doruckom.

Ne sumnjam da vas dve, Ivana i Cruela, imate najbolje namere, ali put do pakla je poplocan bas njima. Naime, ovaj deo foruma sluzi za pronalazenje saputnika a ne za savete, kako ustedeti novac. Nakon vase ''pomoci '' sanse da pronadjem saputnika za ovo putovanje su vrlo male.

Naravno niko nema novca za razbacivanje, tako da bih i ja sigurno isao low cost kompanijom, ali iz Temisvara ili Budimpeste i Venecije to je jos najmanje jedan dan za put u odlasku i isto toliko u povratku. Ovako, ako odem na taj put preko agencije vecernjim letom sa aerodroma Beograd, ja cu 13.08 raditi do 17.00 a sutra ujutru cu biti na plazi u Sliemi. Osim toga, ako idem na put individualno, treba neko sa Malte da mi posalje pozivno pismo, da bih dobio vizu. Ako idem preko agencije, pozivno pismo ne treba.

Toliko. Zainteresovanima za ovo putovanje poslacu privatne poruke.

Sorry, nisi naglasio da putuješ u aranžmanu. Ja sam mislila da je avionska karta toliko... mada i dalje mislim da je skupo... i ne volim turističke agencije.  :hihi:

Kako god, forum se koristi za sve i svašta pa tako i za savete po pitanju uštede para.  ;D

Lepo se provedi