Jump to content

Featured Replies

Daj mi jos neku informaciju, treba ti jeftiniji hotel/motel ili soba/stan, na koliko, za koliko ljudi?

:mah:

• Author

Pa posto sam videla na netu da za hotel treba izdvojiti bar 50e za dvoje a to mi je stvarno previse mislim da bi u obzir dosao mozda motel ili soba za dvoje ljudi mi treba preko vikenda samo ! :)

• Author

hehe pa ne bi bas u rupi da spavam ;) da zaboravih da kazem da mi treba u toku Zrenjaninskih dana piva :) kontam da ce biti guzve pa bolje na vreme da nadjem ;)  :pivoooo:

• 9 months later...
  • Author

pa fino je skupa ova vila s tim da je je hotel, doduse proslog leta bio 5000 din dvokrevetna soba s doruckom ( svedski sto) ... a hotel je odlican za razliku od ove vile ...

Zrenjanin. Vila Filadelfija je jeftin smestaj. proveri njihove cene.

edit: obrisan link vile, nedozvoljeno reklamiranje

• Author

i dalje tvrdim da je 4500 din za dvokrevetnu sobu bezobrazno skupo s tim da nije hotel vec privatni smestaj, ja bi uvek za tako malu razliku u ceni bila u hotelu ... ipak to je samo moje misljenje ....  :pivoooo:

• 2 weeks later...

Ja sam prosle godine bila  u privatnom smestaju, a ove cu u toj novoj vili Filadelfiji. Mi smo upravo bukirali dvokrevetnu sobu za 3600, zbog popusta. I nama se ne daje nesto puno novca za jednu noc, ali ovo deluje super!

• 6 months later...

Samo da se nadovezem. Odseo sam u Vili Filadelfijji, i moram reci da se po udobnosti uopste ne razlikuje od hotela. Dorucak je takodje ukljucen u cene, koje su mnogo povoljnije, a takodje je u centru grada. Mislim da jos uvek daju popust, tako da postoji znatna razlika u ceni u poredjenju sa hotelom u ZR. Ne zelim ni sa kim da se raspravljam, ali bih preporucio ljudima da ne ostavljaju komentare na konto udobnosti, ako nemaju iskustva sa smestajem koji komentarisu. Smartram da je to jedino fer za ostale koji zele da pronadju objektivne informacije u ovim forumima.

Mislim da ovde neko nekoga reklamira... poenta ovog foruma i jeste da ljudi ostavljaju svoje komentare bez obzira da li se oni nekome dopadaju ili ne.

• 8 months later...

U Zrenjaninu se moze naci dosta privatnog smestaja a vecina se objavljuje u besplatnim oglasima. Smestaj za Dane piva se krece od 5 evra pa na vise u zavisnosti od broja osoba. Ja izdajem dve sobe sa kuhinjom i kupatilom (dvorisna kuca) za 3-5 osoba. 060 8 565 017

• 4 years later...

Ja iznajmljujem smestaj dzabe.

Ko hoce da dodje za Dane piva da drinkuje,neka se slobodno javi.

• 2 weeks later...