Jump to content

Featured Replies

Posted

Na Kalisu je vec duze vreme izlozba fotografija i posebno mi se svidela fotografija vodopada na reci Rzav kod Arilja (bar mislim da je to ta reka) gde se klinci kupaju na vodopadu.

Elem... ovog vikenda nemam nikakav plan ali bi mogla da odem negde u prirodu.

Imam sator (za 3coveka) i vrecu za spavanje, otprilike da imam cilj (s obzirom da sam prelistala sajt opstine Arilje http://www.arilje.org.rs/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1&lang=cir )... samo nemam drustvo.

Jel neko raspolozen da baulja ovog vikenda po tom kraju?

;D

Ah, Arilje..

Noni i ja smo pre 2 godine vodili tamo jednog Vijetnamca na festival :)

Mnogo nam se svideo gradic i uopste taj kraj..

Tako da,drugovi i drugarice, glasamo da ne propustite priliku ;)

• Author

Mi bili, videli, kupali se, slikali se, pili vodu iz reke, naspavali se, stopirali...

;D

sve u svemu odličan vikend!

• 11 months later...

Hteo bih samo da pitam da li ste uspeli da nadjete konkretno te vodopade sa slike, jer od kad sam video tu sliku prosle godine planiram da odem i izgleda da ce se to desiti nekog lepog julskog dana?

• Author

Tamo ima gomila vodopada tako da nisam sigurna da li smo videli bas taj sa slike... ali videli smo mnogo lepsih

Samo napred.

;D

Hteo bih samo da pitam da li ste uspeli da nadjete konkretno te vodopade sa slike, jer od kad sam video tu sliku prosle godine planiram da odem i izgleda da ce se to desiti nekog lepog julskog dana?

jel to ovaj neki jul ili???

hocu i ja...ako neko hoce kragujevac i okolina ima mesta u kolima ...izaberite datum pa da se organizujemo....bilo bi super

i mene....

hajde da dam neki predlog 24. ili 25. VII, kad prodju exit i filmski festival na Palicu???

sta mislite???