Jump to content

Featured Replies

Posted

e ovako posto ne volem da idem na neke bliske destinacije i odmore koje mogu priustiti non stop sebi, zanima me dal je neko bio ili je voljan da ide na azore sa prethodnim ostankom u lisabonu na par dana ? ovo je teke da se vidi ako ko ima onda cemo u par dana smisliti program i beganija ? ili via azore odma bez lisabona 15 dana  ? kolko znam azore bez obzira na sve pripadaju portugalu tako da bi shengen viza trebala uci ne? kao za madeiru  ?

• 2 weeks later...

Azores pripadaju Portugalu tako da ce ti trebati viza. Kako mislis da odes do njih?

hehehe...to znam  :) mada je prosle godine moja drugarica imala fenomenalnu ideju da odem do ostrva brodom jer su blizu  ;D ;D ;D ;D

hehehe...to znam  :) mada je prosle godine moja drugarica imala fenomenalnu ideju da odem do ostrva brodom jer su blizu  ;D ;D ;D ;D

pa bas i nisu toliko blizu :D

ali put bi svakako bio lepsi nego avionom..

Jedna informacija za sve koji putuju u Portugal sa starim pasosem. Realno, moze se putovati sa starim pasosem i u septembru. Problem je sto se put mora zavrsiti do 15.09. jer oni uvek daju 15 dana "viska" od dana kada ste rekli da vam se putovanje zavrsava. U sustini, zbog te gluposti ne mozete ostati do 30.09. iako vam pasos i dalje vazi.

• Author

ja sam nasao letove svako malo idu iz lisabona nesto oko 100 eura povratna , a do lisabona iz dubrovnika oko 130 povratna  ;p al evo jos se lomim dal da idem sad il sledece godine imam stotinu kombinacija nekih

• Author
http://azores.com/ preko ovog sajta, a iz du za lisabon germanwings , al otpada nazalost kombinacija, imam polaganja neka za paragliding, kuca mi se zavrsava, uzimam motor i sl pa od nove goddine svaki mjesec negdje pocev sa ovim