Jump to content

Featured Replies

Posted

Mozda je kasno da sad trazim sapAtnika  ;) ali ipak- ko pita ne skita  ;D Da li neko mozda ide u Budjampestu :D u petak, tj. da li ce neko vec biti u petak tamo jednako usamljen da se nadjemo i zajedno bazamo po gradu?  :D

U bem mu...

ja vec danima razmishljam o Pesti za vikend...

pokusacu da nadjem smestaj... ako mi se posreci eto mene u subotu ujtru u Pesti

ako ne krenem u petak posle posla stopom

;D

• Author

Eh, izem ga, ja samo u petak u Bp, vec predvece idem dalje  :'( Ja cu izgleda i pored pitanja da skitam  ;D Btw, zna li neko mozda, (jes' da nije za ovu sekciju) gde ima da se ostavi prtljag na par sati na Z.stanici (ili na nekom drugom mestu) u Bp i poooosto?  :D

Ima sigurno na Kelety stanici samo nemoj pare da menjas na stanici, tamo deru za kurs... prosetaj par koraka van stanice i nacices menjacnice sa super kursom.

• Author

Uh, hvaaala na pametnom savetu, bez toga bih se verovatno zeznula  :D E, hvala sveeemu sto ovaj KPS postoji, sta bih ja bez njega ;D

možeš da ostaviš prtljag na keleti-pu stanici, imaš velika vrata sa desne strane, tu je ostava za prtljag. koliko se sećam, zimus je koštalo oko 600 ft.

• Author

VELIKO HVALA, vrlo korisna informacija i olaksavajuca okolnost- bukvalno  ;D Sad bazanje moze da se planira bez tereta na ledjima  ;D