Jump to content

Featured Replies

Posted

Zanima me da li ima neki  organizovan i redovan prevoz iz Vukovara do aerodroma? A imam i jos jedan problem, video sam da ima buseva iz BGa, NSa, ali mi svi idu kasno da bih stigao na let. Je l'ima neko bolju ideju kako stici?

Meni se cini da je najlakse nekom iz NSa, npr, platiti gorivo (najbolje gas), pocastiti ga vec necim i lepo svima :) Ako ima nekog zainteresovanog za takvu uslugu u septembru, bio bih veoma zahvalan!

Pitaj  www.geatours.rs  ako se ne varam oni su vozili do aerodroma .... vredi proveriti ....

srecno  :pivoooo:

• 1 month later...
  • Author

Posto mi niko nije pomogao, morao sam da se snalazim :) Evo, podelicu svoje iskustvo. Najbolja varijanta za odlazak u Osijek na let za Frankfurt je Lastinim busom koji krece u 6:30 iz BGa, pa lepo zamolite vozaca da vam stane kod skretanja za aerodrom, izmedju Vukovara i Osijeka, par stotina metara iza sela Klisa. Odatle imate peske 20-25 minuta, oko 2,5km. Vozac je bas bio kul i komunikativan i vrlo rado nam je izasao u susret, iako je zabranjeno zaustavljanje tamo. Cak i da ne moze tamo da stane, dovoljno je da i u Klisi izadjete, gde ima stajaliste, to je oko 500m hodanja vise. Taman negde oko 10 i nesto se stize na sam aerodrom, a check in pocinje oko 11, vise nego dovoljno.

Za povratak, taman uspevate da zakasnite na polazak iz Osijeka za BG u 13h. Ima neki kombi koji kupi putnike sa aerodroma i vozi do Osijeka, cena je 25 kuna i bus nam je pobegao ispred nosa. No, drugo resenje je hvatati bus za Vukovar, Cazmatrans, u 13:20 koji odmah potom produzava za NS. Do VU je 30 kuna, a VU-NS je 40 kuna. A od NSa je vec lako. Ili, jos bolje resenje, krenuti opet pesaka sa aerodroma i odsetati do Klise, gde bi Lastin bus trebalo da naidje oko 13:20, recimo, pa stajati na stanici i razmahati se kad bus naidje, verujem da bi stao :D

Inace, ljudi su bili ok, nikakvu neprijatnost nisam imao. Aerodrom je minijaturan, sto je dobro, jer nema guzve. Ispred samoga aerodroma smo videli ljude kako oru njivu  ;D

Nadam se da ce nekom biti od koristi.

• 3 weeks later...

hmmmmmmm, jako jako jako losa konekcija iz NSa do Osijeka...a treba jednog nemca da posaljemo bas tamo na let, i to po mogucnosti bez nocenja, let ima u 12:55 sada u sredu 07.10. ...nije to neka muzicka zelja....ali stvarno za ne poverovati, jedan autobus dnevno ide iz NSa za Osijek i to u najtuplje doba dana 16:10.....nit vamo nit tamo...

pfffffffffffffffff......

al' pomogle su nam tvoje informacije oko direkcije za aerodrom....thanx!

Ako neko ide za Osijek preko granicnog prelaza na Bogojevu nek vodi racuna da je isti zatvoren do 10. novebra zbog renoviranja mosta.

• 2 weeks later...

Zao mi je sto ovo nisam procitao ranije,

Mislim da mogu pomoci onima koji imaju slican problem a putuju iz Novog Sada

javite se [email protected]

pokusat cu da budem redovniji na forumu

• 5 months later...

I ja dolazim u julu za Srbiju preko Osijeka i destinacija mi je Novi Sad. Prosli put sam uzeo autobus za Beograd, cinilo mi se jedina alternativa, pa mi je trebalo jedno 4 sata do Beograda pa jos ihaha za Novi Sad.

Da li postoji mogucnost da uzmem autobus do Iloka pa da predjem granicu peske? Iz Backe Palanke ima redovni autobusa za Novi Sad.

• Author

Za povratak, taman uspevate da zakasnite na polazak iz Osijeka za BG u 13h. Ima neki kombi koji kupi putnike sa aerodroma i vozi do Osijeka, cena je 25 kuna i bus nam je pobegao ispred nosa. No, drugo resenje je hvatati bus za Vukovar, Cazmatrans, u 13:20 koji odmah potom produzava za NS. Do VU je 30 kuna, a VU-NS je 40 kuna. A od NSa je vec lako. Ili, jos bolje resenje, krenuti opet pesaka sa aerodroma i odsetati do Klise, gde bi Lastin bus trebalo da naidje oko 13:20, recimo, pa stajati na stanici i razmahati se kad bus naidje, verujem da bi stao :D

Je l' citas ti sta pise u prethodnim postovima? Ako se nije menjao red letenja i red voznje buseva u poslednjih pola godine, onda gore napisano i dalje vazi!

Na istoj stanici u Klisi mozes cekati i Cazmatrans za NS.

E hvala sad sam se snasao:

13:20 14:10 00:50 39 Čazmatrans Vukovar d.o.o Osijek-Vukovar

I na strani autobuske stanice Novog Sada sam nasao ovaj dolazak:

Vreme dolaska 16:15 Kilometraza 92 Trajanje putovanja 01:55 ČAZMATRANS-VUKOVAR VUKOVAR- ILOK- NOVI SAD

Cudi me zasto ne objave zasto im je relacija Osijek-Novi Sad, ako je ista kompanija i verovatno cak i isti autobus.  :?

Sa povratkom u Osijek je ista fora.