Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo narode.

Da li neko ima iskustva sa putovanjem u Grčku kolima? Naime, preko Bugarske bi uštedeli 200 km pošto idemo na Samotraku, ali nemam predstavu kakvi su putevi u Bugarskoj.

Makedonija ima OK puteve to znam.

Da li neko zna nešto na temu puteva u Bugarskoj?

Dakle interesuje me pre svega da li su to po dve trake u pravcu ili po jedna u svakom pravcu, i da li su mnogo dzombasti..  ;D

Eto toliko... ako imate korisne savete pišite biću jako zahvalna  kiklop

ja sam prosle godine isla bg-sofija-solun, od sofije do soluna se za cas stigne, super je put

Putevi u Bugarskoj su sasvim ok. Cesto su klasicni autoputevi u pitanju, a gde nisu, regionalni putevi podsecaju na nasu Ibarsku magistralu. Dakle, bez straha i obavezno kupite vinjetu na granici. Kosta 10 leva i mislim da vazi 7 dana. Druge vrste nekih putarina se ne placaju.

Bezolovni benzin kosta oko 1,9 leva (cena proverena juce ;), sto mu dodje oko 90-91 dinar. Dakle, ako zelite i tu da ustedite, nacentrirajte da imate goriva do granice, pa onda tamo natankajte rezervoar. To uradite i pre ulaska u Grcku posto je i tamo sigurno skuplje gorivo nego kod Bugara. 

Глобе треккеру

да ли можда знаш која је цена дизела у Бугарској? Хвала!

• Author

I euro, kada ste već tu. Kakav je kvalitet dizela?

Hvala puno ljudi na odgovorima :)

Evo, upravo sam dobio info. Jedan je 1,81 a drugi 1,85 leva. Posto je zenska osoba bila ta koja je gledala cene, nije najsigurnija koji dizel koliko kosta  ;D. Medjutim, to je to generalno, pa pravite kombinacije i sa jednom i sa drugom cenom.