Jump to content

Featured Replies

Posted

Jel neko možda išao skoro autobusom iz Minhena??? Bus iz Minhena kreće u 19h a kažu da stiže u NS u 10:30 ... Jel ima šanse da oni stignu malo ranije? Zna li neko?

• 2 weeks later...

Ja sam se vozio 2 puta Turingom iz Minhena za Beograd. Jednom smo krenuli na vrijeme, i bili u Beogradu nesto prije 10am. Prvi put kad sam dolazio postojao je problem sa duplim kartama, niko nije htio da odustane, a vozaci nisu htjeli da krenu...krenuli smo tek u 9pm i bili u Beogradu oko 1...

Na granicama(nasa + madjarska) se obicno zadrzi izmedju sat vremena, pa do 2 sata.

To su ta dva moja iskustva.

Takodje fora kod tih "Turingovih" autobusa (uglavnom prevoznici iz istocne Srbije) je da ti po ukrcavanju vozaci traze svima da daju od 3 do cak 8 eur, kao da se da carinicima na granici da nas ne trkeljisu. U stvari vozaci :eat::pivoooo:

Naravno gastarbajteri koji prenose ko zna sta davaju bez problema... Nisi obavezan da das te pare..mozda ce te cudno pogledati..meni su rekli "da smo znali, ne bi ti ni dali da se ukrcas"..mogu da te povuku za onu stvar. :mrgreen:

Naravno cjelovecernji novogodisnji Grand program je uracunat u cijenu, bez doplate  :music:

• 1 month later...

Ja sam isao za Berlin i natrag sa TOURINGOM ali niko nam nije trazio nikakve pare,ako oces das 1 euro,ili nista ali istina je da Madjari traze da ne bi bus dugo cekao....Oni su EU!!!A mi nismo.....