Jump to content

Featured Replies

Posted

Ako nekome treba jeftina oprema, u IDEA extra super megastor ili kako se vec zove, sto je kod Airport City-a, prodaje u naslovu navedenu opremu po vrlo niskim cenama, sator - 1000, vreca - 400, i neki jastuk na naduvavanje - 100...

Ne znam koje su marke u pitanju...

Ja sam napisao da se sa tim ne moze ni u stanu kampovati, pa je chivitli to obrisao mada ne znam zasto. Za 16€ ne moze da se kupi ni dobra vreca a kamoli sator, vreca i jastuk.

Govorim iz iskustva. Zip na vreci ce se pokvariti posle dva tri dana, optimalna temperatura je verovatno iznad 20 stepeni (sto je samo za plazu u letnjem periodu). Sator je verovatno jednoslojni i po savovima ce propustiti posle prve kise a stapovi puknuti posle par upotreba.

Ljudi nemojte kupovati najjeftiniju opremu koju Kinezi prave od raznog otpada koje niko u svetu nece.

Na tih 16€ marza prodavca je najmanje 25% ili 3€ marza uvoznika ista ili veca, carina je 2€ PDV je 2,5€ sto znaci da su ti proizvodi na granici Srbije 5,5€. Gde je jos transport, zarada proizvodjaca, materijal... Ispada da to sve kosta 200-300 dinara da se napravi ili 3 kafe. Sta dalje da pricamo. Ovo sam napisao iz najbolje namere. 

Naravno da važi ono "koliko para, toliko muzike", ali nekome i takvi šatori i vreće mogu poslužiti, ne mogu svi odvojiti 5000 za vreću, niti nekom treba šator za sve uslove itd.

Tvoj drugi komentar je okej, ali prvi je morao biti obrisan zbog načina na koji je napisan, i onoga što je usledilo posle njega :)

Ne znam sta je usledilo posle njega, ja sam kroz salu mislio ozbiljno.

Svestan sam da ne mogu svi da odvoje 60€ za dobar sator (nisu u pitanju uslovi, vec kvalitet). Ja sam moj Mckinley sator kupio pre 6 godina i ne da jos traje, vec je skoro kao nov (osim sto je malo izbledeo) a koristio sam ga i pozajmljivao drugima x puta. Po svoj prilici trajace jos 6 godina. Za 12 godina bih sigurno unistio bar desetak tih satora po 10€ pa ispadne da su em 10 puta losiji, em duplo skuplji a mozda i vise obzirom da je moj sator za 4 osobe.

Znaci: nismo dovoljno bogati da kupujemo jako jeftino.

100€ za jedan komplet dobre opreme nije nedostizno, tu su rate, babe, dede... da pripomognu. U krajnjem slucaju udruzi se dvoje troje ljudi i kupi opremu zajedno.

Sjajna rachunica, jedino ti je uzorak od jednog komada suvishe mali da bi iole imala smisla :)

Satori se ne prodaju kao patike, majice ili delovi za auto. Manje od trecine procenta ljudi na planeti su potencijalni kupci satora (a puno proizvodjaca) tako da racunica ima smisla  :roll:.

Sator proizveden za 200 din nema smisla 

Ali nema veze, da ne davim vise ljude, svako za svoje pare neka kupuje sta zeli.

Нисам довољно богат да купујем јефтине ствари :D

Mislim da je racunica razlicita za razlicite tipve ljudi...

Onaj ko redovno ili cesto koristi sator neka kupi neku dobru opremu. Neka se malo nategne sa nekim kreditom, cekovima ili sl. Ali onaj ko planira da provede jedan vikend negde na pecanju ili sl. i posle ko zna kada ce mu ponovo trebati slobodno neka kupi ovu jeftinu kombinaciju za par veceri ce mu sigurno zavrsiti posao...

Pozdrav

• 1 month later...

Vojni otpad je prava stvar imas vrecu za 300-500 dinara. Ja sam svoju uzeo tamo. Koristim je oko 15-20 dana godisnje mada tvrdim da moze ona i vise od toga...

izgleda da imaju i reklamu na yutub-u