Jump to content

Featured Replies

Posted

Zeleo bih da posetim BiH, da osetim njene lepote, medjutim do Sarajeva se putuje 7 sati busom, sto mi j e stvarno mnogo, a i skuplje. VIdeh da je do Bijeljine karta 900 dinara, i da se stize za 2 sata, tako htedoh da pitam:

moze li se osetiti Bosna u Bijeljini, ima li se sta interesatno videti, jeftino prenociti, ili nesto da se kupi sto je jeftiniji kod njih nego kod nas :)

Konkretno, boravila sam tamo sedam meseci 2001-e godine dok mi je mama tamo radila. Ne znam kako je sada, ali kad sam ja bila zaista se nije imalo nesto posebno videti. Jako malo mesto, i ne narocito interesantno. Pored Bijeljine, isla sam okolo do Zvornika i Brckog i meni je konkretno od ta tri mesta Brcko bilo najinteresantnije i mnogo zivlje od Bijeljine. Sto se smestaja tice, hotel je dosta skup, tako da je najbolja neka druga varijanta.

Sto se kupovine tice, radnjica ima dosta i mogu se naci zanimljive stvari, ali ako zelis da se provedes i vidis nesto vise, obavezno obidji i druga mesta u blizini ako ti je vec mnogo da putujes vise od 2-3 sata.

• 1 month later...

U Bijeljini nema skoro nisto interesantno da se vidi. Jedina preporuka je Etno selo Stanisici par kilometara od Bijeljine koje je jedinstveno u ovim delu balkana. Pogledaj slike na sajtui,sve ce ti biti jasno. Preporuka je u svakom slucaju Sarajevo ili Mostar. Pozdrav.

• 2 weeks later...

Da,Bijeljina je kao neki dosadan grad u Vojvodini,ali je dobro to etno selo odmah blizu Drine(Granicni prelaz Pavlovic Most),put prema Sapcu,stvarno je super sta je covek napravio!za bolji osecaj idi do Banjaluke,to je pravi grad ili Sarajevo,Mostar,Jahorina i Pale su isto super(ko voli planinska mesta)...Zanimljivo je i Trebinje ali je to skroz na jugu(kao primorski gradic).Brcko je jos manji gradic od Bijeljine ali to sve moze da se vidi u prolazu..na putu za Banja Luku.

• 1 year later...

Ja sam nekoliko puta bio u Bijeljini, nije veliki grad, ali za promenu i to je nešto. Ne sviđa mi se ravnica, to me ubija...a u Banja Luci sam živeo neke 4god, ali je to bilo pre dosta vremena...poslednji put sam bio 2008, i mnogo se promenila. Svakako bih preporučio Banja Luku, a do tamo se prolazi kroz dosta mesta...

ah, da...etno selo "Stanišići" svakako treba posetiti, izgleda veoma zanimljivo, nisam bio ali planiram uskoro da idem.