Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li ima neko zainteresovan za kraći obilazak Andaluzije krajem septembra, avionom i preko agencije?

U planu je put na 5-8dana, jos nema dovoljno ponuda agencija ali ce se to verovatno videti u ove 2-3 nedelje , za sada ima jedna ponuda na 4 noći .

U grupi nas je četvoro, jedan dečko i sve ostalo zene ?, bilo bi super da se nadje jos neki muskarac kako bi nas drugar lakse podneo put ???.

Inače mi smo se kao grupa nasli ovde , ne poznajemo se jos ali koliko smo pricali, bićemo dobra ekipa 

Svi smo tu 40togodisnjaci,jos mladi a zreli ? ako je nekome bitno.

Edited by Maja K

4 hours ago, Maja K said:

Da li ima neko zainteresovan za kraći obilazak Andaluzije krajem septembra, avionom i preko agencije?

U planu je put na 5-8dana, jos nema dovoljno ponuda agencija ali ce se to verovatno videti u ove 2-3 nedelje , za sada ima jedna ponuda na 4 noći .

U grupi nas je četvoro, jedan dečko i sve ostalo zene ?, bilo bi super da se nadje jos neki muskarac kako bi nas drugar lakse podneo put ???.

Inače mi smo se kao grupa nasli ovde , ne poznajemo se jos ali koliko smo pricali, bićemo dobra ekipa 

Cao Majo, za Andaluziju ti ne treba nikakva agencija, sve se to lako samostalno organizuje, i naravno da je mnogo lepse i jeftinije nego kad ti neko drugi uredjuje odmor..Ja cu biti bas zadnje nedelje septembra tamo, u Granadi a  i u Malagi, a mogu da obidjem i okolo sto da ne..samo ne bih isao do sevilje, jer sam tamo bas cesto.. pa mi se mozes javiti na poruku..

Edited by bam-bam

• Author

Caos, 

Pa vecina je za agenciju,pa ce biti agencija. Mozda neki izlet napravimo samostalno .

Bilo bi super da se cujemo i prozujimo tamo, ako vec budes na lokaciji ?

58 minutes ago, Maja K said:

Caos, 

Pa vecina je za agenciju,pa ce biti agencija. Mozda neki izlet napravimo samostalno .

Bilo bi super da se cujemo i prozujimo tamo, ako vec budes na lokaciji ?

moze, naravno, ja sam isto hteo da obidjem malo okolo, al mi je muka da idem sam.znam te lokalne prevoze, uglavnom je sve dobro povezano busevima i vozovima, za sat do dva se svuda stigne...mozete mi na poruku javiti telefon, pa da se cujemo za to...u sv. slucaju , tamo smo u isto vreme ?, a i mogu vam dati neke savete za malagu i granadu, posto iz dobro znam..

• Author

Javim se čim saznam kada idemo. Bilo bi super da se uklopimo sa tajmimgom.

Nismo jos nista rezervisali, cekamo da iskrsne nesto od 7-8 dana,ovo na 4 noći je bas bzv ?

U svakom slucaju se javim.....pozz

Zdravo Majo,

Ja sam zainteresovan za putovanje u Andaluziju, takođe sam u mladalačkim četrdesetim. Javi ako ste zainteresovani da vam se pridružim, fleksibilan sam i po pitanju samog putovanja i po pitanju termina.

Pozdrav Saša

¡Hola hispanófilas y hispanóilos! ?

Baš mi je drago da vidim ovu temu jer mi je svakako Španija bila u planu za jesen. Pošto učim jezik, volela bih i da ga primenim u praksi, a kud bolje prilike od putovanja. Tolerantna sam i nepušač. Iz Niša sam pa ako bi vam odgovarao neko ko voli aktivan odmor volela bih da se javite.  

Espero su respuesto a mi mensaje.

¡Saludos!?

• Author

Ćaos, 

Super sto si se javio, sto veca ekipa to bolje.

Najverovatnije da ce biti neka tura od 5 dana avionom, ako si za - imamo grupu na viberu pa mozes da se prikljucis

Ćaos, 

Najverovatnije da ce biti neka tura od 5 dana avionom, ako si za - imamo grupu na viberu pa mozes da se prikljucis

I izvini sto ti se obratih u muskom rodu?

Citam tvoju i poruku iznad i lapsus.....?

• Author
On 6/1/2023 at 10:32 AM, Boxe said:

Baš mi je drago da vidim ovu temu jer mi je svakako Španija bila u planu za jesen. Pošto učim jezik, volela bih i da ga primenim u praksi, a kud bolje prilike od putovanja. Tolerantna sam i nepušač. Iz Niša sam pa ako bi vam odgovarao neko ko voli aktivan odmor volela bih da se javite.  

¡Saludos!?

On 5/29/2023 at 10:51 PM, SašaNS said:

Zdravo Majo,

Ja sam zainteresovan za putovanje u Andaluziju, takođe sam u mladalačkim četrdesetim. Javi ako ste zainteresovani da vam se pridružim, fleksibilan sam i po pitanju samog putovanja i po pitanju termina.

Pozdrav Saša

Trebalo bi da sam ti poslala br tel u inbox 

On 6/7/2023 at 9:42 PM, Maja K said:

Ćaos, 

Ćaos, 

I izvini sto ti se obratih u muskom rodu?

Citam tvoju i poruku iznad i lapsus.....?

Majo, moj vam je savet da se dogovorite za 7 dana, jer 5 dana za andaluziju je malo, to je velika pokrajina velicine Srbije, sa mnogo stvari za videti...

ovako cete stici da obidjete eventualno 3 grada...pogotovu sto je vreme leta aviona za malagu malo nezgodno, u sred dana i utorkom i nedeljom, a i cetvrtkom je u rano popodne, pa se i oko toga izgubi pola dana kod poletanja i sletanja..

alsa.es je spanski autobuski prevoznik koji je fantasticno povezan po celoj andaluziji, i autobuske karte su vrlo jeftine, ako uzimate vise od mesec dana unapred, ispadne vas 3-5 evra po pravcu gde god da krenete....

Edited by bam-bam

• Author
On 6/1/2023 at 10:32 AM, Boxe said:

¡Saludos!?

Vidi samo jel sam ti poslala poruku sa br rel u inbox, ja se ovde nikako ne snalazim ?

• 2 weeks later...
On 5/21/2023 at 7:46 AM, Maja K said:

Pozdrav! Može li info da li ponuda još uvek važi?

• Author
19 hours ago, cindy said:

Pozdrav! Može li info da li ponuda još uvek važi?

Ćao , važi još danas jer baš kupujemo karte.

Ide nas 6, 2 muškarca i 4 žene.

Avion 365e, smeštaj oko 200e - nismo još odlučili baš koji stan gde.

Idemo u sopstvenoj režiji, 4 dana Sevilja i posle za Malagu pa ćemo obilaziti...

23.09-01.10.

Ako želiš, moraš danas da javiš 

• Author
Ćao , važi još danas jer baš kupujemo karte.
Ide nas 6, 2 muškarca i 4 žene.
Avion 365e, smeštaj oko 200e - nismo još odlučili baš koji stan gde.
Idemo u sopstvenoj režiji, 4 dana Sevilja i posle za Malagu pa ćemo obilaziti...
23.09-01.10.
Ako želiš, moraš danas da javiš 

Izvini što ti ranije nisam odgovorila, ne stižu mi obaveštenja na mail

Послато са 2201117TY помоћу Тапатока

• 2 weeks later...
  • Author
moze, naravno, ja sam isto hteo da obidjem malo okolo, al mi je muka da idem sam.znam te lokalne prevoze, uglavnom je sve dobro povezano busevima i vozovima, za sat do dva se svuda stigne...mozete mi na poruku javiti telefon, pa da se cujemo za to...u sv. slucaju , tamo smo u isto vreme [emoji6], a i mogu vam dati neke savete za malagu i granadu, posto iz dobro znam..
Hej, ćaos.
Mi smo def da dolazimo 23.09 u samostalnoj režiji i od 27.09 smo u Malagi
Ako ćeš biti tamo bilo bi super da obidješ sa nama okolinu [emoji846]
Mislim da sam ti ostavila br tel u inboxu pa pogledaj.
Pozdrav

• 4 weeks later...
  • Author
On 6/9/2023 at 2:45 PM, bam-bam said:

Majo, moj vam je savet da se dogovorite za 7 dana, jer 5 dana za andaluziju je malo, to je velika pokrajina velicine Srbije, sa mnogo stvari za videti...

ovako cete stici da obidjete eventualno 3 grada...pogotovu sto je vreme leta aviona za malagu malo nezgodno, u sred dana i utorkom i nedeljom, a i cetvrtkom je u rano popodne, pa se i oko toga izgubi pola dana kod poletanja i sletanja..

alsa.es je spanski autobuski prevoznik koji je fantasticno povezan po celoj andaluziji, i autobuske karte su vrlo jeftine, ako uzimate vise od mesec dana unapred, ispadne vas 3-5 evra po pravcu gde god da krenete....

Ćaos, ne znam da li vidiš poruke u inboxu 

Dogovaramo se šta bi obišli ovih dana pa bi bilo super da nam možda pomogneš nekim savetom .....ne znam stoji li još to da ćeš biti u Malagi krajem septembra , u svakom slučaju ako budeš želeo javi se - 0642438024

On 8/5/2023 at 3:45 PM, Maja K said:

Ćaos, ne znam da li vidiš poruke u inboxu 

Dogovaramo se šta bi obišli ovih dana pa bi bilo super da nam možda pomogneš nekim savetom .....ne znam stoji li još to da ćeš biti u Malagi krajem septembra , u svakom slučaju ako budeš želeo javi se - 0642438024

ok, nisam video poruke, pokvaren mi je laptop , a na telefonu mi nesto ne izlazi pp, ne znam zasto...bio sam u sevilji pre 10-ak dana, mogu vam dati par saveta...bicu zadnje nedelje septembra tamo, verovatno letimo istim letom, ako letite do malage, jer i ja letim u nedelju 23.09....trebalo bi cele nedelje da budem u granadi, ali ok, to je sat i po od malage, mogu doci do dole, mada, realno je granada jako zanimljiva za posetiti, mozda i vise nego malaga....tako da mozete razmisliti za 1 dan u granadi, mozete lako doci busom pre podne, i vratiti se uvece na spavanje u malagu...Sevilja je prelepa, mozda je 4 dana maalko previse, ako vam je ograniceno vreme, jer u okolini malage ima vise stvari za obici, nego u okolini sevilje...ali ok..,javicu vam se, sad imam telefon ?

• 1 month later...
  • Author
ok, nisam video poruke, pokvaren mi je laptop , a na telefonu mi nesto ne izlazi pp, ne znam zasto...bio sam u sevilji pre 10-ak dana, mogu vam dati par saveta...bicu zadnje nedelje septembra tamo, verovatno letimo istim letom, ako letite do malage, jer i ja letim u nedelju 23.09....trebalo bi cele nedelje da budem u granadi, ali ok, to je sat i po od malage, mogu doci do dole, mada, realno je granada jako zanimljiva za posetiti, mozda i vise nego malaga....tako da mozete razmisliti za 1 dan u granadi, mozete lako doci busom pre podne, i vratiti se uvece na spavanje u malagu...Sevilja je prelepa, mozda je 4 dana maalko previse, ako vam je ograniceno vreme, jer u okolini malage ima vise stvari za obici, nego u okolini sevilje...ali ok..,javicu vam se, sad imam telefon [emoji6]
Treba mi pomoć. Pogledaj inbox molim te