Jump to content

Featured Replies

oh super, onda ću videti da tako nešto odradim, ovo su ipak malo dugoročniji planovi jer sam se ja sad vratio sa putovanja od 3 nedelje, pa moram da se malo finansijski presaberem  :yok:

• Author

oh super, onda ću videti da tako nešto odradim, ovo su ipak malo dugoročniji planovi jer sam se ja sad vratio sa putovanja od 3 nedelje, pa moram da se malo finansijski presaberem  :yok:

Kazu da je najbolje da odmah po povratku sa putovanja,pocnes da planiras drugo,ja to nisam uradio,kad me je saaaaastaaaavilooooo :)

Hahah ajd ako narod tako kaže, onda mora da je tako :) Ima odma' da krenem da kupujem dolare ;) Nekako mi lepše da štekam u dolarima, više ih bude hahaha

A vizu za Kambodžu si dobio na granici? Btw jel si imao SRJ ili srpski pasoš?

Super, hvala na informacijama :) You've been very helpful ;)

• 7 months later...

Ja sam mislio da idem kraj decembra do recimo 20tog jan ... ima li koga da ide tada ? ili generalno koje su vam rute ... ja nisam nesto limitiran sa vremenom :)

Ideja je da se procunjam tom regijom 

Posto sam nov ovde a slucajno sam sve ovo nasao trazeci sta sve da obidjem na Tajlandu i okolini, hteo bih da kazem svima koji su zainteresovani za put po Tajlandu, Kambodzi, Vijetnamu, Indoneziji i Maleziji da se jave jer ja krecem 2 decembra iz Londonda do Kuala Lumpura i vracam se 27 januara!

Ujedno bih voleo, ako neko ima jos neke informacije (sta moram da vidim, gde moram da budem i kada, na sta da obratim paznju...) sem ovih sto sam procitao ovde, da mi ih napise kako bih sto bilje organizovao svoj put!

Za sada imam samo kartu u rukama sa svim vizama i zelju da se sto bolje provedem tamo...