Jump to content

Featured Replies

malopre videh bilo na drugom dnevniku RTSa o low cost kompanijama kao ko koci njihov dolazak i slicno.....i neki lik koji je rekao kako radije leti za 30-50eu iz temisvara nego za 5-6 puta vise iz bga........bilo je u fazonu za low cost kompanije i jat se nigde nije pominjao ;) tako nesto treba i nama.....ako je rts to objavio u dnevniku mozda ima nade ;)

Pozovemo Nikija Laudu i napravimo intervju sa njim :P I badze iz ostalih low cost kompanija. Pre bi oni dosli nego direktor JATa. Pozovemo ih kod nas i o svakoj kompaniji reportaza. Kontam da bi sigurno poslali nekog posto je njima od koristi da dodju ovde.

Ja mogu da branim boje KPS-a ako treba...  :banana:

imam vizu do kraja oktobra a 10.10. se vracam sa Sardinije pa sam odmah posle toga slobodna, mislim, vikendima.

;D

A ne bilo mi teshko da i posle toga izvadim vizu.

;D

Ja mogu da branim boje KPS-a ako treba...  :banana:

imam vizu do kraja oktobra a 10.10. se vracam sa Sardinije pa sam odmah posle toga slobodna, mislim, vikendima.

;D

A ne bilo mi teshko da i posle toga izvadim vizu.

;D

a da mi skupimo te pare i kupimo? :) koliko ima uopste beogradjana u akciji? da se skupimo u nedelju recimo da skupimo pare i da karte kupimo u ponedeljak da ne poskupe :) a od ostalih cemo da otmemo kasnije :P

Misa Brkic, je po momo misljenu pravi novinar koji bi se upustio u predlozenu avanturu.

Ubr danas je Sky proglasio bankrot.

Ubr danas je Sky proglasio bankrot.

Losa vest za evropski low-cost. Velika je steta da jedna od vecih i pravih low-cost kompanija (cenovno i uslugom u potpunosti je opravdavala ime niskobudzetna) danas bankrotira. Kao da opada konkurentnost na trzistu, sto nadam se nece dovesti do negativnih posledica po nas - putnike.

Procitao sam temu i posle svega se namece pitanje: Sta bi ste vi odgovorili novinaru da ste direktor JAT-a? ...Istinu?... pa, ne bas...

Oni koji su protivnici low-cost-a imaju pricu kako se sve naknadno placa. Postoje brdo clanaka, knjiga, video klipova na youtube-u koji ismejavaju low-cost i Ryanair s' temom kako kupite jeftino kartu, ali vas posle oderu za svaku sitnicu ("samo sto vam vazduh ne naplate"). Oni, medju kojima je i prozvani gospodin direktor, imaju neki interes da to rade i iznose neku polu-istinu. Prava istina je da kod low-cost-a nista ne placate sto ne koristite i sto ne zelite, sto nije slucaj kod obicnih avio kompanija.

JAT je drzavna kompanija koja posluje sa gubitkom. Opstaje tako sto je mi, poreski obveznici, sufinansiramo. Prakticno mi placamo JAT-u, a ne letimo. Sto manje ljudi leti JAT-om, toliko cemo ga vise mi finansirati, a manje oni koji lete. Dolazimo do zakljucka da ne treba voditi anti-kampanju protiv naseg JAT-a.

Idealno bi bilo da se JAT privatizuje ili bankrotira pa da ga skinemo sa naseg novcanika. Dolaskom pravog low-cost-a u Srbiju, mogucnost za opstanak JAT-a je samo u domenu teorije.

Procitao sam temu i posle svega se namece pitanje: Sta bi ste vi odgovorili novinaru da ste direktor JAT-a? ...Istinu?... pa, ne bas...

Oni koji su protivnici low-cost-a imaju pricu kako se sve naknadno placa. Postoje brdo clanaka, knjiga, video klipova na youtube-u koji ismejavaju low-cost i Ryanair s' temom kako kupite jeftino kartu, ali vas posle oderu za svaku sitnicu ("samo sto vam vazduh ne naplate"). Oni, medju kojima je i prozvani gospodin direktor, imaju neki interes da to rade i iznose neku polu-istinu. Prava istina je da kod low-cost-a nista ne placate sto ne koristite i sto ne zelite, sto nije slucaj kod obicnih avio kompanija.

JAT je drzavna kompanija koja posluje sa gubitkom. Opstaje tako sto je mi, poreski obveznici, sufinansiramo. Prakticno mi placamo JAT-u, a ne letimo. Sto manje ljudi leti JAT-om, toliko cemo ga vise mi finansirati, a manje oni koji lete. Dolazimo do zakljucka da ne treba voditi anti-kampanju protiv naseg JAT-a.

Idealno bi bilo da se JAT privatizuje ili bankrotira pa da ga skinemo sa naseg novcanika. Dolaskom pravog low-cost-a u Srbiju, mogucnost za opstanak JAT-a je samo u domenu teorije.

klanj::