Jump to content

Featured Replies

Posted

dakle, sedeli pili i pricali mi tako o akcijama u sledecih par meseci. i pala nam na pamet nova godina i veliki dogadjaj koji se ocekuje tad - ukidanje viza.  :pij:pijjj

i tako, stvorila se ideja doceka nove godine na granici, madjarskoj, rumunskoj ili slovenackoj, uz akciju prelaska granice 5 minuta posle ponoci (mars na sloveniju/okolne sengen zemlje, osim bugarske, la la la  zvizhd )

elaboriranje ideje u toku  :dance:

sta mislite o nasoj ideji?

;D

ja sam mislio da politicari misle ,,negde tamo posle nove godine'' a ne tacno u sekundu posle nove godine, ili gresim?

ja sam mislio da politicari misle ,,negde tamo posle nove godine'' a ne tacno u sekundu posle nove godine, ili gresim?

ako bude bice bas 1.1.2010. ali problem je u tome sto ce verovatno odloziti za par meseci..... ;) ako bude stvarno za novu godinu Röszke dolazim :P

A bas sam se pitao gde nestade ova tema od pre mesec dana....

Ako je bas 01.jan dolazim i ja. Smesticemo se negde na nicijoj zemlji izmedju nase i njihove granice, poneti vino da nas ugreje i bice extra. I ponuditi kolege carinike ;D

jeste da nije mnogo vezano za temu ali oduvek me interesovalo ko je odgovoran za tu niciju zemlju? Sta ako se desi tamo saobracajka, koja strana ima nadleznost? Sta ako se neko tamo porodi, cije ce dete imati drzavljanstvo?