Jump to content

Featured Replies

uradish online check in, odesh da ti lupe pecat na visa check, odes na sledeci salter (koi je obicno odma tu pored)  i predas prtljag ukoliko ga imas i dobijesh real boarding kartu... videla proceduru kod jednog momka iz Brazila...

On 10/13/2009 at 8:17 PM, Dragance said:

ne, ne dragance. i mi nesrecnici sada mozemo da se online cekiramo. sada "samo" ides na visa check na pult. tom prilikom niko ti ne zagleda rucni prtljag, samo lupe pecat na taj papir sto si odstampao.

Cek, pa gde se onda predaje redovan prtljag, ako ne na tom istom visa check pultu?! Leteo sam pre mesec dana, koliko sam video, isti pultovi i dalje postoje, kako god se sad zvali (znam da vise ne izdaju boarding karte tu), a i zagledali su mi rucni prtljag.

pa onda, u slucaju nosenja redovnog prtljaga svako mora da se cekira, i mi i evropejci.

• 5 months later...

Imam jedno pitanjce.... putujem za Paris - Beauvais preko Temisvara Wizzair-om, pa me zanima oko te tranzitne vize koju spominjete, da li ce to i meni da traze s obzirom da su vize ukinute?

Hvala  :)

Uz svo postovanje svima,ali da li je moguce da jos uvek ima ljudi koji nisu obavesteni da nama vise nisu potrebne vize  :? !!!

DA obavesteni smo, ali nama vize nisu potrebne za zemlje koje su u sengenu, sto znaci da zemlje koje nisu u sengenu ali su u EU imaju pravo da nam traze vize, kao npr Velika Britanija i Irska. Pitanje je bilo postavljeno iz tog razloga!!!!

Da, ali ne vidim razlog tom pitanju... ti si pitao za let Temisvar - Pariz... ukoliko ti ides iz Pariza dalje i ako te carenici to uopste i pitaju ti im to i kazes.

Ne znam ko je i kad je spomenuo tranzitnu vizu?