Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo, 

Da li bi neko išao u Španiju u septembru (polazak između 8-10.09)? Lokacija je fleksibilna, ali voleo bih da to bude aktivan odmor sa više obilazaka, ne samo plaža. :)

Npr, Kosta Brava uz posete Barseloni, možda i jedno noćenje u Madridu ili nešto slično.

Imam 33 godine, živim blizu Beograda tako da možemo da se vidimo pre polaska i dogovorimo putovanje. 

• Author

Postoji opcija i korekcije termina za drugu polovinu septembra, a onda bih možda razmislio o Malagi uz posetu Sevilji i još nekim mestima.

Zdravo Dejane, nas dvoje trazimo jos jednu do dve osobe od 15.-30.9. za letovanje u gradu Salou na Costa Doradu, a cena smestaja za 15 nocenja bi iznosila oko 150€. Ukoliko si zainteresovan mozes me kontaktirati, bilo bi lepo da putujemo zajedno. Pozdrav 

Edited by Emili

• Author
On 8/24/2023 at 3:56 PM, Emili said:

Zdravo Dejane, nas dvoje trazimo jos jednu do dve osobe od 15.-30.9. za letovanje u gradu Salou na Costa Doradu, a cena smestaja za 15 nocenja bi iznosila oko 150€. Ukoliko si zainteresovan mozes me kontaktirati, bilo bi lepo da putujemo zajedno. Pozdrav

Zdravo Emili

Moram da proverim da li mogu organizujem 15 dana. Mozes da mi posaljes link tog smestaja?

Mozes da mi pises i na 0643800586.

• 2 weeks later...
On 8/24/2023 at 3:56 PM, Emili said:

Ukoliko ne nađem ništa za Grčku, možda bih ja mogao. Kako je organizovan put i koliko košta?