Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo,

resio sam se da se selim u Kanadu ili USA bas, al je moja situacija specificna tako da nisam mogao naci ni jedan post koji je u mojoj situaciji. 

28 godina, iam Finance Bachelor Degree. 8.5 IELTS.

Imam Srpsko i Bugarsko drzavljanstvo.

Nisam zaposlen,i nikad nisam ofiicijalno bio. Ali trejdam crypto on-line (van papira), i skupio sam oko 1 milion $ profita.

Tako da situacija je da imam 1 milion $ u banci, i trenutno od passive investments u crypto zaradjujem oko 5-10,000$ mesecno. Ali na papiru iam 0 radno iskustvo(koje bi one cenili). Sto znaci da ja mogu teoretski bez problema da sebe odrzavam i zivim tamo dugo vreme.

Sta mislite, koja bi viza meni odgovarala, i dali uopce imam sanse da dobijem neku? Nije mi fora da radim kratkorocno kod rabototodavca, ili cak i studiram master tamo, kako bi stigao do PR.

Pozdrav.

Edited by Zuzamali

• Zuzamali changed the title to Imigracija u Kanadu / USA

Ako nemaš plaćene poreze i poreklo novca, ništa ti ne znači, čak bih rekao da ti je teško otežavajuća okolnost. Ako imaš postoje investitorske vize za obe države ali ovo nije najbolje mesto da dođeš do tih informacija.

Pogledaj službene imigracione stranice Kanada i SAD o vizama za investitore i da li potpadaš pod neke od njih (relativno su im dobri i informativni portali).