Jump to content

Featured Replies

• 1 month later...

Poz svima, nisam znao u koju rubriku da smestim ovaj topic, pa ga zato postavljam ovde.

Poenta je da jednom liku iz Poljske treba prenociste u NS-u VECERAS, a rano sutra odlazi dalje u Sarajevo. Ja sam taman isplanirao da budem danas u gradu i sve to, ali nema sanse, necu ici uopste danas za grad, samo da pokupim nesto iz stana na 1h vremena.

Zato, ako neko hoce da ga UDOMI neka pogleda njegov profil na CS-u 216.180.243.138/profile.html?id=2AKB1SK pa nek mu javi.

Aj ZIVELI!  :pivoooo:

sto samo zeli da razgleda rusevine iz bombardovanja, a ne zanimaju ga prirodne i kulturne lepote Balkana????

:P

• Author

I on ustvari ne zna sta tamo ima da se vidi na Balkanu ali ipak dolazi.

;D

"Obozavam" takve goste...

taj lik mi je poslao CS request,ali sam bio prinudjen da ga odbijem zato sto imam neke druge goste.da li mozete malo da pojasnite sve ovo gore napisano posto sam se skroz izgubio??

Sta se desilo sa likom iz Poljske ja nemam pojma...... :?

Mozda se malo  :pivoooo:, pa nasao neku novosadjanku kojoj je  serenade i zbog toga dobio  :maddd: 

Ali sve ovo je samo MOZDA.... zvizhd

• Author

Ma lik je preko CS-a trazio smestaj i slao je neki smeshan mail sve u stilu sreca sreca vegeterijanska hipi radost. Evo jednog dela mail-a

Anyway for sure if your bike(s) is/are broken let’s

fix them and enjoy cycling through the city and even

countryside. Believe me or not but You don’t make me

exhausted. Wanna delicious Vegan meal? Let’s do some

magic experiments on vegetables and fruits. So let’s

met Beograd near pots filled with soya, beans and

other friends and have a nice time together!!

Ja sam se strasno ismejala na mail, i napisala sam mu da ne vozim bicikl, da nemam vremena da ga vodim po gradu poshto radim i da jedem meso.

A i vec imam goste ove nedelje...

Taj mail je poslao vecini ljudi koje znam sa CS-a.

S obzirom da sam ove nedelje dobila zahteve za smestaj od 10-tak poljaka ovaj momak koji je trazio smeshtaj u NS-u nije taj isti sreca sreca radost poljak. Ali i ovaj mi je pisao ranije za smestaj u Bg-u.

;D

Ma jok, meni ovaj nije to napisao.  Al sta sad da mu radim....ja pokusao, i nista.

E, ako ide u Sarajevo sigurno nije vega, posto bi umro tamo od gladi! :eat:

• 3 weeks later...

Drugari ... ja ovakve usluge do sada nisam trazio ali mi je sada jako vazno. Potreban mi je smestaj za lika iz Minska http://www.couchsurfing.com/profile.html?id=1CX5YX0  u Beogradu i Novom Sadu za period od 30.09. (znaci vec sutra) do 07.10.!  Coek stize iz Minska avionom. Dolazi da bi gledao zvezdu protiv partizana 04.09. Lika nisam licno upoznao ali je on hostovao meni veoma dragu osobu iz st. Petersburga. Zasto mi je ovo toliko vazno ... pa ... zbog gola u gostina (devojke iz st. petersburga) i zbog toga sto coek oce da prevali toliki put da navija za posrnulu zvezdu! Molim vas pomozite ... ko moze ... pa makar na jednu noc. O coeku sam cuo sve najbolje i zato garantujem za njega. Nije vazno da li je BG ili NS ... neka putuje.  Mozda bi samo dobro bilo da ga ugostimo u BGu 30. kad stigne i 04.10. kad je utakmica! Unapred hvala a ja cu se visestruko oduziti kad budem u prilici. Vidimo se 10.10.!

Kika pitanje nevezano za tvoj post.

Kazes "covek stize iz Minska avionom"?

Jel stize direktno avionom iz Minska do BG ili ide nesto okolo recimo preko Moskve?

• 5 months later...

4 devojke  :gossip: za jednu znam da je Argentinka, dolaze u periodu od 7 do 22 Aprila, kad tacno u Srbiju, neznam, ima li neko da moze da ih primi na noc ili dve, u BG i NS.

Moze se desi da odem na Rajac orienteering u tom vremenu.

Poslacu njihov user sa HC.

Igor :kamp:

Videcemo kakav im je plan.

To su 3 Amerikanke i jedna Argetinka.

Videcemo da dodjemo u NS bar na jedan dan ako hoce, mada, ako idu stopom, onda im je NS u svakom slucaju usput.

hey!!! me and my friends are planning an amazing trip round the south of hungary for easter, we are now living in budapest for a year. i am from argentina and they are from the usa. we are all girls.

we are really interested in visiting your city.. we checked out the pictures on the net and we found it beautiful!

the only problem is that we are 4... is there any possibility for us to stay at least one night at your place?? we could sleep on the floor! thats not a problem...

i really hope you can help us!

thank you very much for your time!

looking forward to hearing from you..

kinga mihalyfy

hey!! thank you very very much for responding!!!

i dont know exactly when we would be arriving in belgrade... but we are leaving hungary on the 7th and be coming back on the 22nd.. our plan is to go round croatia, slovenia, montenegro and finally serbia..

could you host the 4 of us?? it would be amazing!!!!

i thank you really much for your help!    :kamp:

• 2 weeks later...

Oj Lazare,

Danas mi se javila Argentinka, kaze da je u kontaktu sa tobom. Ona nije ponela svoj broj, ali mi je dala brojeve ostalih devojaka, pa se javi ako ti treba.

Videcemo kako da iskombinujemo da dodju u NS.

Ove 4 devojke dolaze sutra u Beograd, hvala im puno sto su mi danas potvrdile dolazak.

Jel ima nekog iz BG ko moze da ih primi na noc, u obzir dolazi patos, podrum itd.

Ja sam na kampu 10 km od Beograda :kamp:  ali cu biti u gradu samo preko dana.

Neznam sta se desava, uglavnom nismo se nasli.

Meni se kasno javile, tako da nisam mogao da ih pronadjem.

Valjda su danas u NS.

:?

Bile juče, otišle danas. Inače, devojke su stvarno super, retko se desi da preko HC/CS-a dođe neko zaista zanimljiv (uglavnom zato u poslednje vreme slabo primam goste, smorio sam se od uvek istih priča). Za ove mi je baš drago što sam ih upoznao :)