Jump to content

Featured Replies

Posted

Prvo da se zahvalim WIZZ-u jer mi je ljubavne jade ucionio jeftinijim a sad da pocnemo ;)

Evo mog rasporeda:

18. Septembar: Novi Sad - Temisvar

20. Septembar: Temisvar - Novi Sad

25. Septembar: Novi Sad - Temisvar

27. Septembar: Temisvar - Novi Sad

7. Oktobar: Novi Sad - Temisvar

11. Oktobar: Temisvar - Novi Sad

7. Novembar: Novi Sad - Temisvar

10. Novembar: Temisvar - Novi Sad

Ovo je samo pocetak, nek nam pozivi WIZZ i bice ove relacije svake nedelja sto se mene tice samo da nebakrotiram ;)

E sad vazna NAPOMENA: Ja jos nisam dobio vizu (ali bi trebao) i jos nisam prosao ovu rutu kolima (ali imam pozamasno iskustvo kolima po Rumuniji a i sire), u slucaju nepredvidjenih okolnosti zadrzavam pravo izmene svega ;)))

Svi troskovi se dele sto se kaze na ravne casti, sve u svemu izace vas jeftinije (a da ne pricamo brze, udobnije i lakse) nego da idete bilo kojim drugim prevozom.

USKORO JOS NOVIH DATUMA A MOZDA I RELACIJA

Ok... ja letim 26. rano ujtru ali 25. mogu da krenem tek posle posla (znaci oko 4) i to iz Bg-a. Drugim recima mogu da dodjem do Zr-a pa odatle da idemo za Vrsac i dalje ali ne znam kada si planirao da ides?

;D

• Author

Ok... ja letim 26. rano ujtru ali 25. mogu da krenem tek posle posla (znaci oko 4) i to iz Bg-a. Drugim recima mogu da dodjem do Zr-a pa odatle da idemo za Vrsac i dalje ali ne znam kada si planirao da ides?

;D

Ja sam planirao na Jimboliu, Vrsac mi je daleko, ne bi bio problem da te pokupim u ZR. Na aerodromu moram biti pre 17:55 po rumunskom (znaci 16:55 po srpskom) vremenu tako da bi kroz ZR projezdio oko 14-14:30

• 2 weeks later...
  • Author

10 ojra ;)

Inace isao sam sad za vikend 2 put i sve je proslo OK sem sto na putu ima pirata (policije) koliko hoces pogotovu sa nase strane.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Autobuska linija

Kikinda - Temišvar

Direktor Autoprevoza Mićo Stojanović i predstavnik temišvarskog Autotima Daniel Branku, potpisali su juče (četvrtak) ugovor o otvaranju linije Kikinda - Temišvar. Nakon što dokumenta verifikuju nadležna ministarstva Srbije i Rumunije, linija bi trebalo da bude otvorena u februaru.  Autoprevoz bi vozio do Temišvara i nazad ponedeljkom, sredom i petkom, dok su za Autotim rezervisani utorak, četvrtak i subota. Povratna karta će koštati 940 dinara (10 evra), a u jednom pravcu 650 dinara (7 evra).

Dodao bih samo da je to mnogo para! Iz Kikinde do Temisvara ima manje od 100km, svako ko ima auto, pogotovo ako je na gas, vise mu se isplati ako ima bar 1-2 saputnika.

Ali, opet, cene do NSa i BGa iz KI su takodje visoke kod Autoprevoza, tako da je to ocekivano. No,  dobro je da uvedu liniju, svakako! Sad sinobus iz KI ima alternativu ;D

• 1 month later...

Da li neko organizuje prevoz iz novog sada do temisvara? ako imate neki kontakt javite! posto  brojevi na koje sam ,,naleteo" na forumu nisu dostupni!! 

• Author

Meni danas treba da se javi devojka da li dolazi pa mozda uklopim nekog od vas ;)

Ako je neko uzeo onu promo kartu do bolonje oko prvog maja, mozemo da se iskombinujemo za prevoz ;)

ja krecem 30. aprila a vracam se 3 maja

sestra i ja idemo!

pa da delimo troskove i sl.

javite se ljudi, znam da ima vremena, al ja to volim na vreme sve ;)

Па изгледа да нас има доста! Идемо девојка и ја, колико видим и компе... Мислим да се бројимо у оној теми јефтини летови...

• Author

Novi Sad - Temisvar - Novi Sad

6. februar 2010. godine

11. februar 2010. godine

Promo cena 1 osoba 10EUR, 2 osobe 15EUR, 3 osobe 15EUR + tura pica u gradu :)

Slobo meni 11. odgovara, letim za Rim.... ide nas dvoje....a sto se povratka tice? To je 16. februar....javi neki kontakt telefon da se cujemo sutra

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.