Jump to content

Featured Replies

A ti isti Nemci nama vracali vagone na doradu, jer nisu bili zadovoljni kvalitetom izrade, varova, sta ti ja znam cega...

Licimuri  :maddd:

Ma kakvu doradu, nisu ih uopšte prihvatili pa ih je FV Kraljevo prodala ŽS-u...No odosmo u offtopic suviše...

• 2 weeks later...

Lepo si napisao svaka ti cast :D. E da u VS je moguce stici vozom i sa glavne stanice svakim danom u 15:55 u BG-u na glavnoj, stize u Vrsac u 18:00. Cena povratne je 680 posto je to brzi voz  :)

E da u VS je moguce stici vozom i sa glavne stanice svakim danom u 15:55 u BG-u na glavnoj, stize u Vrsac u 18:00. Cena povratne je 680 posto je to brzi voz  :)

To je međunardni za Bukurešt, koji trenutno ne ide, tj. ide samo od Vršca do Bukurešta. A uzgred, putovanje isto traje kao putničkim, a rumunski vagoni se gotovo raspadaju, tako da za više para dobiješ manje.

Od večeras ponovo vozi ruski voz!

E da u VS je moguce stici vozom i sa glavne stanice svakim danom u 15:55 u BG-u na glavnoj, stize u Vrsac u 18:00. Cena povratne je 680 posto je to brzi voz  :)

To je međunardni za Bukurešt, koji trenutno ne ide, tj. ide samo od Vršca do Bukurešta. A uzgred, putovanje isto traje kao putničkim, a rumunski vagoni se gotovo raspadaju, tako da za više para dobiješ manje.

Od večeras ponovo vozi ruski voz!

Pa dobro al ako nekom odgovara. Ide al ne ide voz vec ispred zeleznicke ceka autobus koji vozi na toj relaciji  :).

• 4 years later...

Dolazite u u posetu Vršcu i želite da se upoznate sa gradom, njegovim znamenitostima, velikanima, šta krije arhitektura Vršca, koje i kako uticao na nju, kako je Vršac bio grad piva i vina i mnogo toga još...Javite mi se porukom ovde...Sve je besplatno...

• 3 weeks later...