Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima!

Interesuje me da li neko zna neku agenciju preko koje mogu da uzmem rezervaciju hotela u Grckoj, jer mi je potrebno za vizu.

Sa sve vaucerom, pa da posle mogu da otkazem, ako se predomislim. :-D

Hvala unapred.

Za to ti uopste nije potrebna agencija. To mozes i sama! Preko pretrazivaca nadjesh hotel koji te zanima, kontaktiras ih mailom, uplatis im prvu ili sve noci i stvar je resena. Jedina losa stvar u svemu tome je ta sto ceo taj proces moze da ti potraje oko mesec dana.... :bag: U stvari, ako platis odmah karticom preko sajta, to ce ti biti reseno mnogo brze? :ang222:

• Author

Hvala puno.

Radi izbegavanja placanja karticom, pomislila sam da neko zna U bg neku agenciju koja to radi pa da uradim lepo pesaka :-D

Vec sam nasla neke agencije tog tipa koje rade sa karticama preko neta.

Hvala najlepse.

Pozdrav

Hvala puno.

Radi izbegavanja placanja karticom, pomislila sam da neko zna U bg neku agenciju koja to radi pa da uradim lepo pesaka :-D

Jer mozes da preporucis neku agenciju ...

PS : da li isti postupak vazi i za? hoStele

Hvala puno.

Vec sam nasla neke agencije tog tipa koje rade sa karticama preko neta.

Hvala najlepse.

Pozdrav

Uzmi Visa Internet karticu Vojvođanske banke. Ja sam je uzeo pre dve godine, ko?tala je 20 eura koji ti ostaju na računu (mo?e? da je tro?i?). Kartica isključivo va?i za Internet transakcije i dobra je.