Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav avanturisti! 

Jednom sam vec imala srece da nadjem saputnike preko ovog foruma pa reko da probam jos jednom. 
Da li je neko zainteresovan za put na Sri Lanku i Maldive u sopstvenoj oorganizaciji u januaru 2023?
Vec 6 godina putujem svake zime u toplije krajeve, bila sam u Jugoistocnoj Aziji vise puta, Juznoj Americi i Africi tako da se jako dobro snalazim u organizovanju takvih putovanja. 

Imam 33 godine, iz Beograda sam i radim online. Tako da je to razlog zbog koga mogu toliko da putujem. 
Volim akitvna putovanja i da obilazam razne znamenitosti ali podjednako volim i opustanje na plazi. 

Ko je zainteresovan, i za ostale informacije , pisite u inbox.

Srdacan pozdrav! 

Ćao Irena,

Voleo bih da saznam, ako želiš da podeliš iskustvo ... Online rada i života putujući :)

Hvala unapred.

Miloš

Irena,

moje ime Aleksandra,imam 38 Godina.

Ja takole razmišljam da bi išla na Maldive,Šrilanka ali sam solo...

Ako te,jos interesuje mozemo da se dogovorimo :)

I mene interesuje : ) U sličnoj situaciji sam. Hit me up!

Cao devojke,

naleteh na ovo. Ja vec imam kartu za Sri Lanku (Colombo) od 11. decembra do 29. pa ako se neko naprasno odluci, mozemo se tamo videti! Letim iz Bgd sa FlyDubai, karta je bila oko 700eur. 

Cao lrena, 

ja sam Marijana, imam 34 godine i trenutno razmatram opcije za godisnji od kraja  decembra do 20. januara, te sam potencijalno zainteresovana za tvoj predlog i volela bih da cujem vise detalja ?

Zdravo, ja sam Katarina i sličnih smo godina, takodje iz Bga. Takodje bih putovala u januaru pa bih volela da se pridruzim :)

On 11/19/2023 at 12:14 AM, IrenaBg said:

Zdravo Irena,

I ja sam zainteresovan za takve destinacije. Ukoliko imaš neke predloge, javi se, pa da probamo da se dogovorimo. [email protected]

Pozdrav,

Miloš, 33