Jump to content

Featured Replies

Stol je genijalno mesto, bio sam vec najesen, ima planinarski dom, livade a i vrh je relativno nizak i jako lako dostupan... glasam za Stol

narode odlucite... mada mislim da stol ima najvise glasova.

relativno se lako stize od bora...

Ja sam i dalje za 17-18. Kasnije ne verujem da ću moći.

Znam da sam dosadna, ali i ja apelujem na ovaj vikend :D.

Meni takodje pase taj 17. 18., odnosno kako svojevoljno jednoglasno izglasah ;D 16.17.18. oktobar. Oslanjam se na Jovanovu i prethodno datu ocenu o Stolu, stoga i glasah za isti. Niko jos ne javlja da ima kakav kontakt sa ljudima iz tog planinarskog doma....

• Author

Koliko ljudi moze da stane u taj plan. dom na Stolu?  Meni se isto ova opcija svidja, tako da dajte neki kontakt pa da se tamo najavimo. Ili da jurimo neki telefon drugde...  Sto se tice vremena ostajem pri svom prvom predlogu, 3. vikend oktobra.

Jovane kako se stize do Stola?

U dom na stolu staje 20 ljudi sigurno. okolo se nalzi jos par bungalova u koje staje bar 5 ljudi. u slucaju nuzde dovoljan broj nas moze da se smesti. grejanje je odlicno (nadam se da nece trebati) uslovi dobri. nepoznanica su cene... nemam nikakav kontakt ali cu gledati da nabavim.

do Stola se stize od bora. ima nesto manje od 10 km od grada. kroz livade :) bez brda i planina.... ako nadjemo nekog da nas prebaci ako ne za manje od 2 sata smo tamo preske.

@Old school - Medvednik ima 1244 m? Jesam sedela na ćebetu gosn.shofershajbne umesto da dosegnem vrh :D, ali ako pričamo o tim visinama, mislim da problema nema. Dokle god je livadarenje (mind you, ne planinarenje ;) ) u pomenutim terminima, pristajem na bilo koju lokaciju.

Aha, zapamtio sam tu jako lako pamtljivu cifru. :D Inace, Stol mi deluje odlicno.

Evo informacija o domu... Sajt je neaktivan, ali mozda je neki od telefona aktuelan...

Mesto: oko 16km od Bora. Livade pod kršem na vrhu planine Stol. Zabačeno, vrlo lepo i mirno.

Konfiguracija: zidana kuća (kamen) sa prizemljem (trpezarija, kuhinja) i potkrovljem (sobe). Vrlo lepa i solidno održavana zgrada.

Kapacitet: 40 kreveta - 4 sobe sa po 4 ležaja, dve sobe sa po 2 ležaja. U depadansu još 20 kreveta u zajedničkoj sobi. Ispred doma su livade pogodne za podizanje šatora.

Komfor: struja, voda, kanalizacija, etažno kupatilo sa dve kabine, WC. Ispred doma je izvor pitke vode. Centralno grejanje. ZA veće grupe (preko 15) može se ugovoriti pansionska priprema hrane.

Okolina: pusta. U neposrednoj blizini je jezerce (bara).

Dolazak:

- iz Bora asfaltom do sela Cepe, potom još oko 3km makadamom (vrlo loš put na prvom kilometru).

- od Majdanpeka ili D. Milanovca asfaltom do sela Luka, potom još oko 7km makadamom (oko sredine vrlo loš put i veliki uspon, prolazno samo za terensko vozilo).

Domom upravlja: PSD "Crni Vrh", Bor, p. fah 34, tel 030/22-430 (četvrtkom od 19 do 20h)

Kontakt: Milorad Sretenović, tel 030/21-438    www.dom.stol.psdcrnivrhbor.org.yu

Organizovanje smeštaja: dom je stalno otvoren i ima domara (koji živi u nekoliko km udaljenom selu Luke)

Cena prenoćišta: http://www.dom.stol.psdcrnivrhbor.org.yu/cenovnik.html?op=price

:mah:

Zvuči kao mesto na kom bi ja rado proveo ostatak života. :)

Ako nas bude previše za sobe, ja ću u šator i rado ću ga deliti sa još dvoje spremnih da  :kamp:pijjj  ;D

• Author

Ja sam za.

Posto sam u frci zbog puta, ako neko hoce, nek slobodno kontaktira ljude, mada bi prethodno morali bar otprilike da se prebrojimo. Ako ne ja cu ih kontaktirati kad se vratim.

Meni bi više odgovarao 17-18... Mislim da je okolina Bora dobra kombinacija. Samo niko ne reče kako od Bora stići do tog Stola (mislim da li postoji neki bus)...

I meni se sviđa.. da kažemo 16.-18, ko može, a ostali 17-18. Ostavićemo par dana da vidimo koliko ljudi ide, pa možemo potražiti tog domara da se dogovorimo oko cene.

Dakle, koliko nas ima...? :)

Ja se prijavljujem! Sve mi odgovara, samo da idemo. pijjj:kamp::yok:flowers::

Mozeli neko da kaze koliko ce to od prilike para da bude?

Ako je sigurno  17/18  verovatno cu uspeti da se iskombinujem... Da li je datum siguran? da proverim zauzetost restorana... javljam sutra

Резевришем једно место за мене, за сада. Ако отпаднем није нека штета, иовако сам сирома. ;D

Ja idem sigurno, ako vodim i coveka javljam blagovremeno. Dete, nikako :)

Pa recimo da sam i ja za sad zainteresovan :kamp:  valjda mi nece nist iskrsnuti.

Kako ekipa iz NS planira da putuje?

Ja sam i dalje za 17-18.

Mozemo da se nadzemo u Beogradu pa da vec nekako palimo dalje... ili da udarimo autostopersku trku do Bora

:stop:

:hihi:

I ja se zvanično prijavljujem. Ako budem vodio još nekoga, javiću...

Ja sam i dalje za 17-18.

Mozemo da se nadzemo u Beogradu pa da vec nekako palimo dalje... ili da udarimo autostopersku trku do Bora

:stop:

:hihi:

Ja sam za, sto se tice trke, ali ne znam kako mislis to da izvedemo, moraju li svi ucesnici krenuti iz BGa?

Cini mi se da nas je za sada najvise "glasalo" za taj 17. 18. odnosno u mojoj interpretaciji (koju je koliko se secam jos neko podrzao) 16. 17. 18. oktobar

I ja se prijavljujem, a ako vodim jos nekog javicu naknadno. Odgovara mi gorepomenuti vikend 17-18. :)

I mene sve odgovara, samo se nadam da necu ispaliti ko prethodna 2x za planinarenje.

naravno da sam i ja prijavljen... sa koliko ljudi ko zna...

od bora cemo valjda naci nekog sirotana da nsa prebaci za neke male pare.

Marina ti se brckaj i jedi sardine :eat: pa se trkamo do Bora kad stignes

Zvanično se prijavljujem. Ponudiću posetiocu prvog livadarenja (Sandri) da nastavi tradiciju, i javiti.

ladno idete na stol!!!

saaaavrseno mesto, ja ga obozavam!

doduse, uvek sam bila leti, ali bas u toj kucici pored barice :P 

ljubomorna sam, lepo se provedite :D