Jump to content

Featured Replies

Ima li neko informaciju kakvo vreme se prognozira za sledeci vikend?

Ovako... Marina je trenutno u Sofiji posto mi je jutro avion za Temisvar pobegao posto je Ryan kasnio... bem mu sve redom...

a kola su u Kikindi... verovatnoca da cu ja imati kola u subotu je veoma mala...

Sorry

:(

Nego, da ja pitam, da li je bilo ko preuzeo virtualnu odgovornost za smestaj? Da li je neko zvao, zakazao, prebrojao ovce? Nesto su mi informacije sucmuraste :) , petak, subota, nedelja, illi subota, nedelja? Jedina pomenuta kola su novosadska, i verovatno prepuna. Hoćemo li iz Beograda busem (10:30, euroline, povratna 1280 dinara ili 12:30, jedinstvo, povratna 1470 dinara). Stize se u 15 i 16 (ovaj od 1500 je ekspres) casova, a onda nas valjda moze pokupiti neko ko je vec kolima tu. Jedini voz je u 16:20 i stize oko pola 11 uvece. To je to kada su tzv legalni prevozi u pitanju. Ako cemo da stopiramo, hajde da se podelimo u grupe ili dogovorimo i o tome. Opcije su autoputem do Paraćina, pa prema Zaječaru, pa zaokret gore ka Boru, ili prema Pozarevcu, pa dole, sto je krace, ali je pitanje da li je brze, ali o ovome se vec raspravljalo kad se govorilo o voznoj putanji, samo sto vozace ili nemamo ili se ne javljaju :D.

Dakle, da li je neko zvao dom, koliko vidim, to je 15-ak zainteresovanih dusa, tu ne ukljucujuci Talesa koji ce u sator :). slobo665 je pominjao neka kola. Da li su puna, odakle krecu i da li su jos uvek u opticaju. Ako nisu, ko ce iz Beograda u petak, a ko u subotu, u svakom slucaju je najbolje krenuti u pola 11, na Stolu bi bili, uz boost necijih kola, oko 4 popodne.

ja otpadam :'(... Iskrslo mi je 100 stvari za taj vikend.

nadam se da na sledece livadarenje idem.

Sto se tice rezervacije smestaja Sloba je spomenuo da ce probati da ostvari kontakt sa nekim iz planinarskog doma kada se vrati sa puta, ali ga vec dugo nema na forumu, tako da ne znam sta se desava. Ja i dalje ostajem pri tome da iz NSa idemo kolima ali mi se osim Jovana nisko vise nije najavio. Sto se tice ostalih ne znam, izjasnite se...

Iz Beograda onda ispada jeftinija karta nego iz Niša  :shockkk: (mislim do Bora). Iz Niša, Niš ekspres 565 din u jednom pravcu plus stanična usluga 90 dinara. Lopovi...

OK, posto je Marina otpalam, ja glasam za stop. Neka se javi neko zensko celjade koje zeli da mi se prikljuci. :D

E društvo, ja otpadam ovog puta. Razlozi su više nego strašni. Imam koliokvijum 17. i povredio sam skočni zglob na treningu. :)

Kad sam smotan i nemam sreće.  :bang:

Nadam se da će biti prilike u skorije vreme da ovo nadoknadim. :)

Čisto ako je bitno brojno stanje, da znate...

OK, posto je Marina otpalam, ja glasam za stop. Neka se javi neko zensko celjade koje zeli da mi se prikljuci. :D

Evo ga. A i imamo vec 30 km iskustva :D.

Cula sam jednu uznemirujucu prognozu a to je da se za vikend u visim predelima ocekuje sneg i susnezica. Zna li neko nesto o tome?

Cula sam jednu uznemirujucu prognozu a to je da se za vikend u visim predelima ocekuje sneg i susnezica. Zna li neko nesto o tome?

Evo ja sam sad pogledao vremensku prognozu za Bor (znaci za Stolove moze biti samo losija, mislim losija po nas) i kaze za vikend od 0 do 10 C sto je po meni jako hladno, oblacno moguca susnezica i sneg  :shockkk:

Da, nazalost, vreme ce izgleda da odlozi ovo livadarenje... Ili ce ipak avanturisticki duh pobediti? Bilo bi dobro da se ovogo vikenda islo, ali...

Нисам планирао да кампујем.

Nisam ni ja planirala da kampujem, ali ne bih se ni upustala u celu pricu po ruznom vremenu. Lane je bilo u ovo doba pravo miholjsko leto i bilo je predivno livadariti po Medvedniku, ne znam kako ostali kontaju, ali ja bih od cele price odustala do daljnjeg ako se vreme ne prolepsa.

• Author

Hmmm.... da... kisa je bezveze... ispisali smo ovde 10 strana dogovaranja, ako ne odemo bice bezveze...

Pa, jeste vreme shit, ali meni se ne odustaje, najvise zbog toga sto sam savrseno pristojan od vremena nezavisan program za ovaj vikend odlozila upravo zbog livadarenja :), pa necu da ispadnem magare  zvizhd, a i stoga sto 22. idem napolje, a u novembru vreme moze biti samo gore, tako da od livadarenja nece bit nista do proleca, a tad ce se magicno pretvoriti u planinarenje.

Kisa je problem. I sneg je problem. Hladnoca nije. Ne gaca mi se po blatu, ali setnja po hladnom vremenu sasvim je ok. Ako hocete da spasavamo situaciju kako znamo i umemo, mozda mozemo da premestimo sa Stola na neko mesto koje je lakse dosegnuti i koje obecava bolju temperaturu. Ako ima bar desetak dovoljno zaludnih, neka bude livadarenje. Ako odlucite da ga odlozite na 24. ili 31, lepo se provedite bez mene :). I ko je uopste najjednakiji medju jednakima? Proglasimo Slobu za inicijatora, jer je ljubazno otvorio temu :), i da cujemo sta gazda kaze.

Da vam pravo kazem, pitao sam se uopste sto ste toliko zapeli za taj Stol? Em je u tri lepe, komplikovano stici, em nije ne znam ni ja sta. Treba se cimati, ici kolima, ko ce ici, ko nece, koliko mesta ima... Zar nije jednostavnije odabrati neku lako pristupacnu i jeftiniju varijantu, gde bi se moglo lakse i jeftinije stici i to redovnim prevozom? Poenta livadarenja bi trebalo da je livada, a toga bar ima svuda, kao i dobro drustvo, a sumnjam da bi se mnogo ljudi okupilo na Stolu. Zasto ne neki Kosmaj, Rudnik, Divcibare...

Dragance, dogovr za Stol je uznapredovao i to ce tako biti.

Moj predlog je da ako se ocekuje ovakvo odvratno vreme, sve odlozimo za sledeci vikernd...

ne mislim da ce biti toplije, ali napolje sada ne bi kera isterao. suvo je ok

prihvatzam ideju da Slobica odlucuje.

Slobica odlucuje  :bang:

Kako god ja cu morati da vas onako lepo na finjaka i sa gomilom dobrih razloga ispalim za ovaj vikend. Zbog nekih licnih stvari moram u Kikindu a ako neko oce da mi se pridruzi Kikinda je odlicna za ravnicarenje!  ;D

mozemo svi kod marine u kikindu :) stvarno je bez veze ovo vreme, moglo je da se strpi jos koji dan. :(

Čini se definitivno da neće biti ništa od livade za vikend.

Temperatura od 0 do 10 je generalna, a Borski Stol je skoro na 1000 m visine, tamo će biti JEZIVO HLADNO!  shtrumpf

Ništa onda, pridružujem se razumu i onima koji su za odlaganje za 24-25.oktobar.

Ajde Slobo pošto te ''prozivaju'', odsviraj kraj ovom vikendu i pompezno daj najavu za sledeći vikend!  ;D

Vraćam šator ispod kreveta... barem za još nedelju dana.

Sledeci vikend, a verovatno i onaj tamo, mi ne odgovaraju, tako da ako dodje do odlaganja, ne racunajte na mene. Mada, realno, vreme ce biti sve gore i gore. Mozemo jedino da gledamo u pasulj kada ce za neki vikend biti iole pristojno vreme.