Jump to content

Featured Replies

Posted

Ljudi ja sam skontao da svaki dan otpadam na ovom fourmu ponekad i po par sati i pocinjem da se brinem za sebe  :o

Ima li jos neko ovakvih problema!?

Ахахах Џа те маз'о.. ја сам у ТОП10 записничара, и то последњи с равно 500 записа (ово ми је 501). shtrumpf

On 9/22/2009 at 5:03 PM, slobo665 said:

Ljudi ja sam skontao da svaki dan otpadam na ovom fourmu ponekad i po par sati i pocinjem da se brinem za sebe  :o

Odavno  :)

Svaki dan po nekoliko sati!

Nije fora, nema podatak ko je najvise online u zadnje vreme, tamo pise samo ukupno  :roll:

uzas, nisam pretpostavljala da "visim" danima, pa i ne pretili mi  ;D, no nije prvi put da sam od negeca zavisna, ima kade, skinucu se ;)

Ја сам се жестоко навукао. Разлог зашто ме нема на оној листи је тај што форум увек читам неулогован. Улогујем се само кад имам нешто да кажем.

On 9/22/2009 at 7:02 PM, Makaveli13 said:

Ja sam FB ugasio zbog ovoga , a sad sam se navukao na ovaj forum  ;D

po meni fb nema bas nikakvog smisla, za razliku od foruma. nekako, i kad se navuces, edukativno je.

• Author

Sto kaze golosina jedino sto me tesi sto je ovaj forum generalno edukativan.

Nego mozeli da se pokaze statistika clanova na mesecnom nivou?

On 9/22/2009 at 5:03 PM, slobo665 said:

Ja uopste nemam problema...  nikakvih... ja ne vidim problem...  :hihi:

Naravno da nije isto. Hteo sam da kazem da cim ustanem,dodjem kuci,ja odmah udjem na sajt :) a kada sam u gradu,visim na njemu preko fona (:

Slažem se da je edukativno. Eto recimo zanimljiva geografija - neki dan sam uzeo malo da prelistam neke od neverovatnih 113 stranica te teme, stvarno je neverovatno šta tamo ima... Sasvim dovoljno materijala za novo izdanje "Hiljadu zašto, hiljadu zato" ili nečega sličnog :)

hehe pedja, imas pravo.. medjutim, dosla sam iz mnogo goreg razloga, tako da mi je prioritet citanje strategije nacionalne bezbednosti srbije  :(  a forum mu dodje kao melem u minutima pauze

Ma, polozices ti to. Uostalom zavisnost je bolest pa ako se necega ne setis na ispitu ti kazi da si "bila" bolesna.  :)

On 9/23/2009 at 11:22 AM, globe trekker said:

Pa kad Lazar bude prodavao sajt da se i mi ostali ogrebemo, srazmerno broju poslatih  postova  :P

:LOLLL:

Šalu na stranu  :( Zavisnost od Interneta je bolest, i to mnogo ozbiljnija nego što deluje na prvi pogled.

Možda je neko zainteresovan (ima hrabrosti) da se podvrgne testu?

http://www.netaddiction.com/resources/internet_addiction_test.htm

Pročita ozbiljan tekst o tome?

http://www.mc.rs/code/navigate.asp?Id=1128

Napominjem da je odbijanje da se bolest prizna jedan od glavnih simptoma bolesti  ;D

Inače, slažem se da zvanična statistika ne daje pravu sliku o dužini vremena provedenog na ovom sajtu, jer mnogi po njemu surfuju bez logovanja.

On 9/23/2009 at 12:54 PM, Lazar said:

Pa kad Lazar bude prodavao sajt da se i mi ostali ogrebemo, srazmerno broju poslatih postova   :P

To vam dođe kao da imate akcije foruma  :D

Ako je google mogao da deli svoje akcije,mozes i ti  :D