Jump to content

Featured Replies

Posted

Ja i ortak planiramo da idemo u Keniju sledece godine na izvidjacku smotru, fazon je sto vecina ljudi koja ide tamo hoce da ide avionom i da plati 700 evra kartu. Sigurno postoji jeftiniji nacin da se dodje do Kenije. Jedino sto je vazno je da tamo stignemo zivi i zdrav ;D, potrosimo sto manje para i da vidimo sto vise usput. Otvoren sam za sve predloge :kamp:

Airarabia (airarabia.com) leti od Istanbula do Najrobija. Evo ja vidim povratnu kartu (stavio sam nasumično - odlazak krajem septembra, povratak krajem oktobra) po ceni od 357 evra, uključujući i takse.

U kopnenoj varijanti do tamo i nazad, mislim da može da bude samo skuplje od toga.

• Author

super, hvala za informaciju.

jel neko isao u keniju iskustva drugih bi bila jako korisna. sta poneti cega se cuvati i tako

AirArabia leti od Istanbula do Sharje samo do kraja Oktobra. Nakon toga nema vec ta relacija.  :cry22: Izgleda da su Istanbul ostavili samo za Maroko.

Ali ima iz Atine, i cena je slicna, tj. skoro ista.  :pivoooo:

Ok, sada sam proverio otep, i vratili su u schedule Istanbul-Sharjah.

Ali ima dve varijante iz Istanbula i iz Atine.

• 8 years later...

Sto se tice karata , iz Amsterdama do Najrobija moze da se nadje od 500 - 700 Eura, inace posetiti Mobasu i Masai Maru obavezno. Najrobi je jako prljav, uvece ima dosta prosjaka na ulici koji su jako nasrtljivi. Inace u toku su protesti na ulicama zbog predsednickih izbora, policija upotrebljava i oruzje, OPREZ.

Jesi se nadovezao na temu staru 8 godina, ali nema veze, da dopunim. 

Mesecima je bila promocija saudia airlinesa (možda i dalje traje, ne znam sada) iz Ženeve za Najrobi, za oko 200 eura povratna. Nas nekoiko kupili karte i nismo ni otišli :smile: 

Jesi se nadovezao na temu staru 8 godina, ali nema veze, da dopunim. 
Mesecima je bila promocija saudia airlinesa (možda i dalje traje, ne znam sada) iz Ženeve za Najrobi, za oko 200 eura povratna. Nas nekoiko kupili karte i nismo ni otišli :smile: 

Sto (niste otisli)?

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Ukratko, ovako nešto :smile: 

.

1J2q49v.png

Mada nije ni taj jedan otišao, od 5 kupljenih karata. Na brzinu bez nekog informisanja je kupljeno (mada je kao što rekoh promocija karata trajala posle još dugo) i većini je bilo preskupo koliko bi tih 20ak dana ispalo, npr šta ćeš tamo a da se ne ide na safari, a to je 200-300-400$ dan. 

Ali osnovno, tada su baš bili izbori, pa neredi u Najrobiju nakon toga. plus saveti od par ljudi odavde koji žive tamo u fazonu 'jeste li sigurni da hoćete da dolazite..' ..   i tako, odustasmo svi