Jump to content

Featured Replies

Posted

Air Arabia je napravila neki zesci popust za letove iz Alepa i Damaska ka destinacijama u Indiji i Sri Lanci (mozda i ka nekim drugim destinacijama, ali sam se ja fokusirao na ove dve drzave).

Elem, povratna karta iz sirijskih gradova ka Jaipuru, Chennaiu, Bangaloreu... iznosi samo 150 EUR, dok je do Colomba 178 EUR. Period letenja (opet koji sam ja gledao, sto ne znaci da mozda ne moze i kasnije) je oktobar, novembar.

Bice da je to u sklopu sledece akcije :

Air Arabia leading fares lower to 46 destinations

No surcharges on fares across all 46 destinations from Sharjah

Free baggage allowance of up to 32 kilos and hand baggage allowance of 7 kilos

Valid from September 27, 2009, to March 31, 2010

Vidim da su i iz Istambula znatno snizene cene (npr Istambul-Colombo povratna januar-februar 2010 cca 300 E). Kome treba, trazice i sam detaljnije  ;D

• Author

Ja sam konkretno dobio od njih e-mail gde napominju Siriju kao trenutnu promociju. Na zalost, obrisao sam taj mejl. Ali, ko stvarno zeli pronaci ce povoljne cene letova na njihovom sajtu, slazem se.

Inace, ima za Colombo iz Istanbula jos povoljnije. Npr, ako su datumi 29.10 (odlazak iz Istanbula) i 15.11. (povratak iz Colomba) cena je 260 EUR.

Happy surfing!!!

• 2 weeks later...

Air Arabia’s compelling low fares inclusive of all surcharges, excluding airport and Government taxes, are valid for travel from September 27, 2009, to March 31, 2010.

šta znači ovo? jel su cenu uračunate sve takse i ostali troškovi il jok?

ja da nađem ovo za 178 e do Columba ne znam, najeftinije što mi nađosmo 238 po jednoj osobi povratna.

gledasmo intervale od novembra do februara

dajte ljudi neku pomoć.

• Author

Izgleda da je cena za letove ka Sri Lanci skocila. Medjutim, za Indiju je i dalje 150 EUR. Inace, ono sto Air Arabia izbaci kao cenu na kraju pretrage, stvarno je puna cena sa svim taksama. E, sad, Sirijci imaju neku foru da svi putnici placaju petnaestak, dvadeset dolara izlaznu taksu, ako se leti iz zemlje, tako da dodajte i taj iznos. On se placa u keshu, na salteru.