Jump to content

Featured Replies

• 9 months later...

Kako divna prica!Ja poznajem jos jednog psa koji je zasluzio spomenik a sigurno svaki ljbimac zivotinja potvrdit ce mi da i on poznaje nekog slicnog Dzoku.Nadam se da sad po nebeskim poljima veselo trci sa svoim vernim prijateljem covekom. :angel:

• 3 weeks later...

U Tokiju, na stanici Shibuya, od 1948. godine stoji bronzana statua psu Hachiko. Hachiko je bio pas jednog profesora koji je radio na univerzitetu u Tokiju. Svakog dana on je pratio profesora od stana do stanice i popodne bi ga čekao na istoj toj stanici.

Profesor (koji se prezivao Ueno) je umro 1925. od srčanog udara, ali Hachiko je još narednih 10 (slovima: DESET!) godina išao na stanicu Shibuya. 07.3.1935. Hachiko je pronađen mrtav na stanici Shibuya, na mjestu gdje je godinama čekao na svog gospodara.

• 1 month later...

Imala sam i ja jednog Dzoka, mog Dzekija. Pratio me na posao i dolazio po mene na kraju smene. Divno jedno stvorenje je bio. Sve dok ga komsija nije bukvalno golim rukama zadavio zato sto se moj dobri Dzeki "zaljubio" u njegovu kuju i na kraju ga izmasakrirao. Zlobnih i bolesnih ljudi uvek je bilo. Al sto na mog Dzeka da naidje?.....Srce mi je gotovo puklo kad sam saznala za to. I od tad nemam snage da nabavim psa.

Divno je to sto su im napravili spomenike. Bas divno.

• 3 months later...

Tužne li priče :( Psi su divna stvorenja.

• 3 months later...

zgodba je žolostna. :cryy::(:(:mrgreen:clap.gif' alt=':clap:'>

• 1 month later...
:( :( :( prica je predivna
  • 1 month later...

Drago mi je što postoje ljudi koji vole i razumeju životinje, i koji cene i poštuju njihova osećanja.Imala sam i ja jednog Džodija a zvala se Vikica, tako da priču u potpunosti razumem. :angel: :angel: :angel:

• 2 months later...
:P :P :P:mrgreen: :mrgreen: :mah:
  • 9 months later...
  • 2 months later...

Psi su nesto sto pripada nama i mi pripadamo njima, od kada smo pripitomili vukove, ostala je nesvakidasnja i nerazmrsiva veza. Obe price su divne u tuzne u isto vreme. To je ljubav

ja taj film ne smem ni da gledam. samo dok sam pogledala trailer počela sam da plačem.