Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo!

Hoćemo doći sredinom Jula u Novi Sad pa interesuju me neke stvari koje se veze sa tim putovanjem - ako bi neko znao to sve ili cak i jednu od tih stvari .. :)

1.) Koliko cesto ide voz iz Novog Sada do Budimpesta?

Kaliko kosta?

Da li ima popust za studente iz stranih zemalja?

Da li treba ranije rezervirati karte ili moze da se kupi tocno prije polazka voza?

2.) Kako cesto dolaze autobuse iz Sarajeva do Novog Sada?

3.) Da li ima -neki kamp u Novim Sadu ili u okolini?..

4.)* Neke preporuke??!!

Hvala unapred za sve!

Pozdrav iz Krakova! :)

Pawel

Sto se tice voza Budimpeshta - Novi Sad on saobraca dva puta dnevno iz Budimpeste sa Budapest Keleti stanice i polazi u 13:35 i 23:50! Povratna karta je poslednji put kad sam pitala koshtala nekih 30-tak eura! Sto se tice povlastice kod nas na stanici ne mozesh dobiti nikakav popust na medjunarodne vozove! Ne znam kako je kod madjara! Moj predlog vam je da uzmete bus iz Budimpeshte do Novog Sada koji je mnogo jeftiniji (bar 10 eura) i da uzmete povratnu kartu!

Sto se tice buseva za Sarajevo polasci su 08.30, 12.15, 23.30, i karta je nekih 10-15 eura a ATP Vojvodina daje 30% na Easy Travel kartice! i josh 10-tak prevoznika daje popust na te kartice!

kamp... nisam obaveshtena...

preporuke... www.exitfest.org :)

Pozdrav Pawel,

Vidim da izgleda odustajete od Wampir ture kroz Rumuniju. Reci datum kada bi dosli u SCG ?? da li je to kraj prve nedelje jula ili bas sredina jula, odnosno kraj druge nedelje ?

Sto se tice autobusa od Sarajeva do Novog Sada, mislim da ima nesto preko Bjeljine, ali nisam siguran. Znam da dosta autobusa iz Bjeljine ide za Novi Sad. Bjeljina je mesto na granici izmedju Bosne i SCG (severoistocna Bosna-Republika Srpska). Inace poslao sam ti jedan mail danas.

Vidimo se ,

Vladimir

Hej, hvala!

Kako dugo ide taj bus do Budimpesta? Jer mi bas cemo ici tim smerom(N. Sad - Budimpest). Ako je toliko jeftiniji, tada verovatno idemo busom.

:)

A mozda mozna bi bilo uraditi to tako, da idemo vozom do srpske granice, granice prolazimo sami, a kod Madjara ulazimo u neki njihovi domaći voz?

Jel ko zna da li ljudi tako rade?

Jer to cesto je mnogo jeftinije (uglavnom, medjunarodne vozove su jako skupe).

Da li vredi uopste karta EURO <26 ?

Ne znam da li ima smisla nju organizovati..

Pozdrav! :)

Pawel

Pozdrav Pawel,

Vozom ili autobusom od Budimpeshte do Novog Sada ti treba izmedju 5 i 6 sati. Kad sam poslednji put proveravao, vozna karta u dva pravca je bila 26,5 Eura, a u jednom 16 Eura. Ne znam za varijante izlaska i ulaska u voz, ali mi se chini da bi imao puno da idesh peshke. Shto se tiche Euro>26 kartice, ona vazi za sve vozne pravce u Srbiji, ali ne mogu da garantujem za medjnarodne vozove.

Toliko od mene

Uzivaj :D

Slobodan