Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima, da li je neko zainteresovan za putovanje na Island u toku ove godine? Po mogućstvu da je iz Beograda. Pozdrav :)

• 2 weeks later...

Ja sam zainteresovan za putovanje na Island. Da li imaš neki plan za boravak tamo i u koje vreme bi išao. Pozdrav

• Author

Fleksibilan sam oko perioda i puta i same organizacije.

Moj predlog za period putovanja je ili tokom leta kada je prijatno vreme ili u oktobru/novembru kada nije mnogo hladno i postoji šansa da se vidi aurora borealis.

Što se tiče puta, najpovoljiniji let je iz Budimpešte preko WizzAira, a do Budimpešte se može stići kombi prevozom ili kolima.

Smeštaj bi se rezervisao preko Bookinga u Reykjaviku.

Izleti preko (sklonjen link) Ja bih obišao otprilike Zlatni krug, poluostrvo Snajfelsnes, Plava laguna, Južni Island.

Dosta je povoljnije u sopstvenoj organizaciji. 

Cena preko turističkih agencija je 1100-1300 EUR + hrana + izleti. 

U sopstvenoj organizaciji troškovi za period 18-25. Novembar 2024. su: povratna avionska karta sa dodatnim prtljagom je 416 EUR + smeštaj preko bookinga za 7 noćenja je 285 EUR + kombi prevoz Beograd-Budimpešta i nazad 82 EUR, znači 783 EUR + hrana + izleti.

Pozdrav:)

Edited by ThirstyTraveler

Dobro izgleda, ja više preferiram preko agencije da ne bih razbijao glavu, ali ako znaš gde i kako onda može i sopstvena organizacija. Ja bih pre na jesen, tako da možemo ostati u kontaktu, pa da probamo da se dogovorimo. Pozdrav