Jump to content

Featured Replies

Podloge za vrecu imate da kupite u Tempu kod Kvantaša. Imate onu naučnu ferrino, i imate onu domaćinsku. Ferrino je negde oko 1350, a obična je 330 din. Ako vam je to daleko onda imate u capriolu www.capriolo.co.yu Ne znam za cene tamo, ali pazario sam vreću pre neki dan tamo, pa sam video da imaju i podloge.

e drugari, malocas si kupih podlogu za vrecu u veru za 300 dindzi! nije nesto debela, al koliko para toliko muzike. meni ce nadam se biti ok jer mi je vreca zaista topla. tako da ko voli nek izvoli lepe je plave boje koga zanima :D a ja racunam na kikine vrece viska za podmetnuti u slucaju nuzde  clap.gif' alt=':clap:'>

E ako je plava onda cu da dam i 400 dindzi ako treba :D

Divno,znaci ima podloga u Veru... eto i mene ovih dana na NBG :dance:

ajd da ne otvaram novu temu nego, gde u NS mogu da se kupe vrece za spavanje (ne podloge)

neko mi reche da ima u pariskom magazinu na drugom spratu (to je jedino mesto na kom sam chula da ima

no nisam josh otishla tamo)..

ajd da ne otvaram novu temu nego, gde u NS mogu da se kupe vrece za spavanje (ne podloge)

neko mi reche da ima u pariskom magazinu na drugom spratu (to je jedino mesto na kom sam chula da ima

no nisam josh otishla tamo)..

Bili  :)

Oni sebe nazivaju planinarskom radnjom, tamo nista nismo videli, osim sportske opreme, patika, kaisa svih boja i velicina. Mislim da ih je Jovan pitao o satorima,ali su ga malo bledo gledali. I o planinarskim cipelama  :o

Ali ima u ulici Cara Dusana velika ribolovacka radnja u kojoj prodaju satore. Satori su neki ruski i za dve osobe kostaju 1700din, a veci su skuplji, naravno. Ima i vreca za spavanje. I tako...

• 2 weeks later...

Ima vrece za spavanje u army shop-u. Kostaju 1800 dinara, imaju podlogu za zastitu od rose koja moze da se skida u slucaju pranja i naravno bazde na vajnicku ustajalost.

Ova radnja je u NS i zove se Kaplan, broj je 021/420-850 i 063/80-45-275.

S tim da imaju i one JNA transporterke a kostaju samo 360 dinara a u njih komotno staje vreca. Naravno i transporterka bazdi na vojnicku ustajalost  :grin: ali to ode posle prvog pranja.

• 1 month later...
  • 5 months later...

Zdravo drugari!

Treba mi podloga, spavaću na hladnom vjerovatno. Kakve su mi opcije u Beogradu, sa tim da bih preskočio one za 300-400 dinara?

Hvala vam svima!

• 7 months later...

Kupio sam juce podlogu za vrecu u Formaxovoj radnji u Novom Sadu za 250 dinara. Nije posebno debela, ali da znate da ima, ako nekome treba za letnje mesece. Radnja je u Cara Dusana, blizu restorana Dvor, kod parkica medicinske skole.

Подлога која је истовремено и подлога з аплажу, од неке набијене пене која кошта 200-300 дин је сасвим фино решење, за од пролећа до јесени. Бар ја нисам имао проблема. Ако ти је због хладноће, онда ти ту такође зависи и врећа каква је и да ли спаваш у њој обучен или не.

Хинт: Што мање ствари на себи у врећи то је топлије. Така су моја искуства. ;D

A kad je ta pena obložena nekakvim tankim plastičnim (ili već od neke sintetike) reljefnim tablama, onda se prašina ne lepi za nju, a ne upija ni vodu. Ok, ovaj moj opis (tanka plastična) je malo nesrećan, ali kad u prodavnici pipneš podmetač, razmisli kako će se ponašati u dodiru sa prašinom i vodom. I videćeš da se ponuđeni primerci lako dele na 2 kategorije po tom osnovu.

Razlika u ceni je mala ili nikakva.

A meni je u vreći toplije kad sam obučen  shtrumpf.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Od vojnih vreca i vojnih podmetaca sigurno su toplije samo profi alpinisticke. Samo one su skupe. Vojne vrece (i nove i polovne) imas na vojnim otpadima. U Paracinu ih ima dva, a sigurno ih ima i u tvom kraju. Cena nove vrece 1000 din, polovna 500. I neunistive su!

Podmetaci su dosta kabasti i nezgodni za nosenje, ali spavas ko na jogi duseku. I kostaju 200 din. Cene su sveze, skoro sam pazario nekoliko komada. Nek ima...

Cena nove vrece 1000 din, polovna 500. I neunistive su!

Da budemo precizni, mislis na OCUVANU i manje ocuvanu vrecu??? Prosto mi je neverovatno da je vojna vreca 1000 NOVA, da ne kazem nemoguce ;)

Za mene je stvar nova ako nikad nije raspakovana i nikad niko u njoj nije spavao. Tri sam kupio.

Ako te interesuje, svratiću do otpada da vidim imaju li još. Oni to dobijaju s vremena na vreme

Cena nove vrece 1000 din, polovna 500. I neunistive su!

Da budemo precizni, mislis na OCUVANU i manje ocuvanu vrecu??? Prosto mi je neverovatno da je vojna vreca 1000 NOVA, da ne kazem nemoguce ;)

• 4 weeks later...

da li neko zna gde u beogradu imaju da se kupe podloge za vrece,potrebna mi je podloga od onog sundjerasto-gumasto-penastog materjala,ali ne ona za jogu vec neka malo deblja i kvalitetnija uglavnom su tamno zelene boje.kad sam poslednji put bio trazio sam radnju po imenu gora tamo negde na dorcolu mislim,ali su mi tamo rekli da je radnja premestena ne znaju gde...pomagajte.  :)

da li neko zna gde u beogradu imaju da se kupe podloge za vrece,potrebna mi je podloga od onog sundjerasto-gumasto-penastog materjala,ali ne ona za jogu vec neka malo deblja i kvalitetnija uglavnom su tamno zelene boje.kad sam poslednji put bio trazio sam radnju po imenu gora tamo negde na dorcolu mislim,ali su mi tamo rekli da je radnja premestena ne znaju gde...pomagajte.  :)

Radnja Gora se nalazila u Djusinoj 10 (blizu Botanicke baste), ali je sada premestena u Radnicku 48, na Cukarickoj padini.

• 1 month later...

Ja sam u Valjevu kupio na vojnom otpadu podmetac za 200 dinara i debelu vrecu za 400 dindzi... Samo, to kada naleti bas se brzo rasproda.

• 2 months later...

Jel neko ima iskustva sa podlogama koje se naduvavaju? Koliko su trajne? Jesu li teze ili lakse od ovih penastih?

Po pravilu su podloge na naduvavanje lakše za pakovanje i transport, ali su uglavnom lošeg kvaliteta, i lako se u transportu habaju, a onda je teško popraviti ih...

• 2 months later...

Podloga za vrece ima i u tref ili luka di konte, zapravo mislim da je to ista firma... prodaju ih kao podloge za jugu  :)

Meni treba pomoc oko podloge za jogu, verujem da ste vi nailazili na njih. Kako to vec u Srbiji ide, imas sve sto ti ne treba  ;D Gde mogu da nadjem podlogu za jogu ??