Jump to content

Featured Replies

Moze li mi neko reci da li ove Press kartice mogu da posluze na nekom koncertu sa slikanje sa muzicarima i sl?

Vidim da u Amsterdamu prolazi na par mesta  :) Da li je potrebno najavljivati se mejlom, zna li neko?

• 2 weeks later...

Moze li mi neko reci da li ove Press kartice mogu da posluze na nekom koncertu sa slikanje sa muzicarima i sl?

Sa samom press karticom,kao takvom - cisto sumanjam.

Za svaki koncert/muzicki festival moras da se akreditujes unapred.

Tako da ako ti je pitanje bilo u smislu da samo dodjes na koncert sa tom karticom i kao "E,ja sam press,pustite me" - cisto sumnjam da bi to proslo kod obezbedjenja.

• 2 weeks later...

Ja imam isto napravljeno press karticu, kao što je napisano u Istanbulu prolazi bez greške, evo samo da dodam još Istanbul Sapphire, isto puštaju free sa pressom

Prošlo mi još u Luksemburgu i Azerbajdžanu na nekim mjestima, recimo u Pragu mi nije prolazilo nigdje...

Evo svež info:

Amsterdam uz prethodnu najavu mail-om prolazi u muzejima Van Gogh, House of Bols i Icebar. U muzeju Van Gogh smo sa press karticom dobili i sluške za dž... samo nas je upisala ;-) U Rijks muzeju su nam rekli da više ne može samo da se pojavimo sa press karticom, već da je potrebna najava mail-om.

Rotterdam Euromast toranj ni uz prethodnu najavu ne dopušta :-(

Kartice sam napravio sam i platificirao (ranije sam imao prave od tv kuće na kojoj sam radio i po zemlji sam ulazio bukvalno svuda, a prošle su uz perthodnu najavu i u Hrvatskoj i Mađarskoj)

Ko je u Bangkoku i hoce bas profesionalno napravljenu karticu - kvalitetno odstampanu kao kreditna kartica, moze je kupiti na Kaosan road za 800 bahta. Das im sliku, depozit pola cene kartice i vratis se da je pokupis za sat vremena.

SuperStock_1848-501210.jpg

Press u Moskvi?

Nope. Ne prolazi nigde u Rusiji. Ja sam se žestoko svađao sa likovima i negde sam jedva uspevao da uđem.

• 3 weeks later...

mene zanima kako im se najavljujete?

da li samo nađete mail muzeja i napišete ja sam XY i predstavljam press XY, te bih želio da vas posjetim :D

• 4 weeks later...

Pre ces bubreg da dobijes nego akreditaciju od njih... A i prosao je rok za akreditaciju. Jako su rigorozni, imas na netu pravila.

Ne mozes uci na akreditaciju na EXIT kao i na vecinu drugih festivala. Postoji protokol, medijska kuca te prijavljuje i isti podizes sa pasosom ili licnom kartom. Licno iskustvo.

mene zanima kako im se najavljujete?

da li samo nađete mail muzeja i napišete ja sam XY i predstavljam press XY, te bih želio da vas posjetim :D

pomozite i meni... :cry22:

• 1 month later...

Nisam imala press karticu, ali sam probala da prodjem na Montparnasse kao novinar. Pitala sam na francuskom da li je besplatno za novinare, a onda su mi dali papir da napisem ime, prezime i koje medije predstavljam, deo koji se odnosi na kontakt, naravno nisam popunila i prosla. Salter radnik mi nista nije trazio, bacio papir u neku kutiju, dao mi kartu i ja se popeh za dz.

Pozdrav svima. Uskoro putujem u Kušadasi pa me interesuje da li je neko pokušao ući u Aquafantasy water park, Pamukkale ili neko drugo mesto koje treba videti u blizini?

• 3 weeks later...

Pozdrav,

samo da zahvalim na komentarima i prijedlozima, dečko i ja bili u Portugalu i uštedjeli smo nekih 150ak € na ulaznicama!

Pusa iz Hrvatske :)

I ja bih da se zahvalim na super ideji za press, u Istanbulu sam samo platio za ulazak u Cisternu... Ostalo je free :)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...