Jump to content

Featured Replies

Dobri ljudi, ako moze neko ko ima da mi posalje na pp template za press koja izgleda kao kreditna kartica..... vec odavno imam obicnu, htela bih da imam i ovu. Hvala svima! Pozz

Zna li neko prolazi li press kartica u Nacionalnom arheoloskom muzeju u Napulju?

Pedjalon je pre 2 godine napisao da u Pompejima daju popust uz karticu, ima li skorijih iskustava?

Edited by Rocky8

Nije popust nego besplatno u Pompei.

Odeš na kasu pokažeš karticu i dobiješ besplatnu ulaznicu.

• 3 months later...

Zaboravih da napisem posle putovanja - u Nacionalnom arheoloskom muzeju u Napulju je besplatan ulaz, kao i u Pompeii. U Palermu mi skoro nigde nije proslo (samo su mi na par mesta odobrili neki mali popust).

Edited by Rocky8

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Да ли има нека добра душа која би ми одрадила прес картицу? Био бих врло захвалан, и не бих остао дужан :wink: а ако се неко смилује, нека ме контактира на [email protected]. Хвала!

Мадрид : Прадо и рејна Софија без проблема џабе улаз. Остала места ни да чују ?

• 5 months later...

Pokušao, nije prolazila. 

Traže da se predhodno najaviš kod njihovog ministarstav turizma.

U sakralnikm objektima se naplaćuje ulazica.

• 1 month later...

Ima li neko novija iskustva iz Barselone, prolazi li tamo press kartica?

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Ako je neko raspolozen i u prilici da mi uradi press karticu, neka se javi... Ako ne, molila bih vas da mi posaljete template za press.

• 3 weeks later...

Evo svežih informacija :smile:

Beč: Kunsthistorisches Museum, Belvedere Palace Museum, Naturhistorisches Museum, MuseumsQuartier Wien, Time Travel Vienna, Technisches Museum, Haus der Musik, Madame Tussauds Vienna, Sigmund Freud Museum.

Nije potrebno da se najavljujete, dovoljno je da na ulazu pokažete press karticu. Za Šenbrun je potrebna najava.

Rim: Rimski forum, Palatin i Koloseum.

• 4 weeks later...

Novije inf

Barselona: Pomorski muzej i statua Kolumba moze, dok sve vezano za Gaudija i Pikaso nikako ( s tim sto Pikaso ima besplatne termine za sve jednog cetvrtka u mesecu treba proveriti tacno), popust za Miroa, akvarijum

Za muzeje u koje nije moguce uci ljubazno vam objasne proceduru. Prijavite se turistickoj organizaciji Barselone unapred i kada doputujete, kod njih pokupite propusnicu, pa ko hoce moze da proba

Venecija: Duzdeva palata

Ako neko zna pitao bih za Istanbul i Pariz vredi li i gde pokusavati sa obicnom plastificiranom karticom

Edited by sasha16

U Istanbulu prolazi svuda sem u Cisterni i Galata kuli. Dakle Aya Sofya, Topkapi, Dolmabahçe, Arheoloski muzej, Muzej fresaka, Muzej islamske umetnosti, Istanbul modern...

U Parizu takodje na dosta mesta prolazi.

U Barseloni prolazi i u Muzeju cokolade, u Gaudijevim kucama nije bas nikako - daju 50% popust. Ulaz u Pikasov muzej (a i u ostale koji nisu privatni) je besplatan svake prve nedelje u mesecu, ne cetvrtka (dok za Rim koliko se secam vazi poslednji cetvrtak u mesecu). Guzve si velike, pa i te besplatne karte treba uzeti online.

Hvala na informacijama za Istanbul i Pariz i dopunama i ispravkama za Barselonu. U Guell parku nije proslo.  U Pikasovom muzeju sam bio u cetvrtak, ali mozda je tada bilo nesto vanredno, najbitnije da je moguce.

• 2 months later...

Ako može samo potvrda još jednom za Istanbul, ne treba najava, na licu mesta sve? Ima li ko svež info?

Takođe, interesuje me ko može da mi prosledi u pp template za plastičnu press karticu (kao kreditnu, običnu plasticifiranu imam) Hvala!

Edited by nova putnica

U Istanbulu traze da kartica ima pecat i potpis vase medijske kuce, imajte to u vidu kada budete pravili karticu. Bez toga nece prihvatiti.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

• 1 month later...