Jump to content

Featured Replies

• 1 month later...

U Parizu prolazi za Versaj. Doduše, tražili su mi pečat na legitimaciji ali su me pustili na kraju. Prolazi i za dvorac Šenanso i Šembrun u dolini Loare.

U Milanu prolazi za Breru.

U Parizu prolazi plastificirana, obišla sam sve dvorce u okolini, samo nisam probala u Versaju. A u bazilici St. Denis ne prihvataju. U zamku Aleksandra Dime ni da čuju, svi plaćaju. Mora da je vlasnik neka stipsa :biggrin:

Krenem za Lisabon i setim se da nisam ponela karticu. Videla sam na nekim mestima da traže da se najavi.

Može li u pp template za plastičnu karticu? Unapred hvala.

Edited by petrovna

Pozdrav svima... 

Spremamo se na put u Pariz, pa bi probala sa press karticom ući gdje se može... Ako ima netko tko je probao da napiše gdje je sve točno ulazio...  I koja je procedura s karticom? Samo pokažem na ulazu ili ipak treba imati neku priču pripremljenu? :biggrin: Radim reportažu i tako to 

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...

Pozdrav drugari :)

vidim da za Barselonu treba prijava njihovoj turistickoj organizaciji.. Jel neko probao da se prijavi,

funkcionise li to? Naravno, sa fejk pressicom..? :D

On 3/29/2019 at 10:03 PM, Ruby said:

Gde prolazi kartica u Milanu?

U Milanu uglavnom svuda, samo za Duomo moras da se najavis mailom par dana ranije..

• 3 months later...

Pozdrav svima :)

Zanima me veoma ova tema, ako neko ima svežije informacije bila bih mu zahvalna :)

Naime, planiram da idem u Beč i zanimaju me sledeći obilasci:

- Šenbrun i zoološki vrt tamo

- Belvedere

- Muzej voštanih figura

- Muzej čokolade

- Prirodnjački muzej

- Muzej tehnike

i možda još nešto drugo.

Ukoliko i dalje postoji mogućnost besplatnog ulaska na PRESS kartice svakako da bih probala sa tim.

Hvala svima koji se jave :)

Edited by balerinica

Беч били девојка и ја у априлу. 

Шенбрун најава на мејл мора. 

Белведере, природњачки, музеј уметности само се попуни формулар на улазу. 

Не сећам се да смо још негде ишли. 

• 2 weeks later...

Ima li neki update iz Pariza, gde je prolazilo u proteklih godinu dana?

• 1 year later...

Zamrla tema više nego forum ?

Ima li neko u Beogradu da mi izradi 2? Plaćam ;)

• 3 months later...

Sveze informacje iz Pariza

Proslo je u Tomb of Napoleon Bonaparte, Rodenov muzej, Kuca Viktora Igoa, Pompidu

U Luvr ne moze, ali smo ipak usli sa karticom u poseban ulaz. Bar smo izbegli ogroman red

Moze li neko da preporuci stampariju za izradu kartice i, po mogucstvu,  posalje template?

On 10/25/2021 at 10:57 PM, NatasaZ said:

Moze li neko da preporuci stampariju za izradu kartice i, po mogucstvu,  posalje template?

Može ti je odštampati bilo koja štamparija. Što se templejta tiče, kucaj "press card template" u google images, naći ćeš ih gomilu.

• 1 year later...

Ćao društvo. Uskoro ću za Nemačku, pa ako neko možda ima template za izradu press-kartice o kojoj je toliko bilo reči, značilo bi.

Štaviše, može i fotka, čisto da vidim kako to otprilike treba da izgleda kad je u pitanju "ozbiljnija" kartica, pa ću videti da nekako sam napravim.

• 1 year later...