Jump to content

Featured Replies

Posted

Ćao svima! Trazim neku ekipu za letovanje u julu, išla bih u Grčku. Nisam još isplanirala gde, u principu neka povoljna ponuda ili preko agencije ili Booking-a. Može autobus, može i avion. Volim opušten odmor u kome svako radi šta mu prija, bez nekog forsiranja. Bitna je podela troškova,ostalo po dogovoru. Iz Ns sam, imam 46 god i sa mnom se lako dogovoriti sve. Ukoliko želite lep odmor,pišite, preuzmite inicijativu, inače eto i zime uskoro! ?

Edited by Biksi78

Zdravo Biksi

Neske je,imam 42god iz Bg sam

Grcka moze, druga polovina jula tad sam na odmoru,mada mogu biti i malo fleksibilan sto se tice termina a sve ostalo sto si navela slazem se u potpunosti

Evo kontakt,pa ako si zainteresovana ti se javi

[email protected]

Poz...

5 hours ago, Biksi78 said:

Ćao svima! Trazim neku ekipu za letovanje u julu, išla bih u Grčku. Nisam još isplanirala gde, u principu neka povoljna ponuda ili preko agencije ili Booking-a. Može autobus, može i avion. Volim opušten odmor u kome svako radi šta mu prija, bez nekog forsiranja. Bitna je podela troškova,ostalo po dogovoru. Iz Ns sam, imam 46 god i sa mnom se lako dogovoriti sve. Ukoliko želite lep odmor,pišite, preuzmite inicijativu, inače eto i zime uskoro! ?

Zdravo Biksi

Ja sam Neske imam 42 god iz Bg sam

Grcka moze,druga polovina jula tad sam na odmoru mada mogu tu biti i malo fleksibilan.

Evo kontakt pa akosi zaintetesovana javi se

[email protected]

Poz..

• Author

Ćao Neske, hvala na brzom odgovoru. Možda sam trebala da naglasim u prvom postu da trazim zensku ekipu al u principu sam otvorena za druzenje sa oba pola. Ipak, ako bismo isli mi,  volela bih da nadjemo još jednu devojku, ako me razumeš. DEVOJKE JAVITE SE ? Pišem ti na mejl oko preciznijih dogovora. Poz!

• 2 weeks later...