Jump to content

Featured Replies

Posted
:ll: ZAMISLITE skoro je moja prijateljica dobila Holandsku vizu i po dolasku na SHIPOL oni je bace u zatvor sa crncima? , devojka u soku nezna o cemu se radi a nezele da joj kazu zasto je zatvorena, posla kod? brata u posetu na 3 nedelje, deportuju je za BGD posle 5 dana i ona ode u ambasadu i kaze sta se desilo, holandjani joj dali vizu? koja nije uvedena , znaci nema je u centrlanom KOMPU , falsifikat , posavetuje nju covek tuzi ih i ona zakaze sa konzulom razgovor .Holandjanin kaze dobicete vi 25000 EVRA za pretpreljeni strah i ostalo , ali zaboravite? na Holandiju i mozda na druge zemlje EU? koja kulturna ucena pretnja

Ocu i ja falsifikat holandsku vizu, 25000 evra i zabranu za EU! Sa tim parama pravac south america, indokina, Australija ... leleeee kolka sreca!

Apsolutno se slazem sa Kikom... nego... gde se dobija ta lazna viza?

Bash mi treba 5 dana zatvora... potpuno sam neispavana!!!

:veselo

juuuuuuuuuuuuu kakvo ludilo!!!!  clap.gif' alt=':clap:'>

Pa u toj varijanti sebi duplo olak?a? ?ivot. Ne mora? sebi da komplikuje?  ?ivot, s tim ?to će? po?eleti  da ode? u neku od zemalja smarajućeg viznog re?ima i glupe papirologije, a jo? i dobije? pare!

?to ka?e prethodnik, pa ućićemo i mi u tu "fascinantnu" EU.

A do tada.................... srećan put za preostali deo ove prelepe planete!!!  :banana: