Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima, ako ima zainteresovanih zenskih osoba od 35 -50 godina za letovanje negde u Grckoj, moze i u CG, sredinom avgusta, radi podele troskova i druzenja, javite mi se. 

Pozdrav, ja sam zainteresovana za letovanje u Grckoj radi podele troskova. Imam 39 godina. Da li bi ti mozda odgovaralo letovanje negde u julu umesto u avgustu?

Pozdrav,

takodje potrebno drustvo za podelu troskova u avgustu, ako je neka devojka/zena za grcka ostrva ili Italija. Moze 7 moze i 10 dana :)

Edited by IvaNis

• Author
9 hours ago, IvaNis said:

Pozdrav,

takodje potrebno drustvo za podelu troskova u avgustu, ako je neka devojka/zena za grcka ostrva ili Italija. Moze 7 moze i 10 dana :)

Iva, javi mi se na mail [email protected], i meni odgovara i 7 kao i 10 dana.

Ćao Aleka ?

Da li si našla društvo za more? Vidim da smo vršnjakinje. Ja takođe gledam nešo za drugu polovini jula. Tačnije grčka ostrva ili eventualno Peloponez sa još jednom ekipom.

Ako si raspoložena i zainteresovana, možeš mi pisati ili ovde ili na mail ([email protected]).

Lep pozdrav

• Author

Na istu destinaciju..to svakako moze ? 

Na zalost, ne mogu da koristim odmor tada ?

1 minute ago, missEna said:

Na istu destinaciju..to svakako moze ? 

Još jedna nišlijka ovde? Meni je super kraj avgusta za odmor, ali bih pre na neko grčko ostrvo. Imam 38 godina, volim more ali i da istražim i mesto gde letujem. Vozač sam i nepušač. Ako je neko za, neka mi piše. Pozz

Vidim, vidim, baš sam se prijatno iznenadila. Javi se ako si za, imam jednog zainteresovanog drugara pa da ne budeš jedini muškarac ?

Edited by Boxe

On 6/20/2024 at 12:26 AM, IvaNis said:

Pozdrav,

I meni zbog organizacije na poslu odgovara avgust, piši ako si za neki dogovor. 

P. S. Odmor je bar 10 dana, sedmicu priznajem samo ako je na lotou?

• Author

Ako se bas ne uklapamo sada..mi iz Nisa, mozda za neko naredno jesenje putovanje ?Naravno i ostali su dobrodosli.

• Author

Saputnica je pronadjena ? Izvinjavam se ako nekome nisam stigla ovih dana da odgovorim na mail, iz objektivnih razloga je.bilo tako..pozdrav svima ?