Jump to content

Featured Replies

Posted

josh kad neshto slabiji rege stejdz ove godine nadoknadimo seasplashom...

josh kad neshto slabiji rege stejdz ove godine nadoknadimo seasplashom...

o yeah! ...to mi sada tako treba,,,,,,djuskanje po pesku,,,,i miris mora,,,,, :weed:

35 e sva tri dana, 15e po danu, ne?

cet-pet-sub 20-22.7. ......

se vidjamo,,,,,,,

oh, dodjavola, mimi, odakle mi tolike pare?!  :bang:

videcu ja da nadjem neku semu da udjem za dzh. mozda neko nekog zna, a moze se i desiti da nas puste dvoje za cenu jedne karte, sto smo dixy i ja vec radile tamo par puta, doduse na nekim drugim koncertima, ali it's all the same, i guess.  zvizhd

• Author

a moze se i desiti da nas puste dvoje za cenu jedne karte

troje!

zvizhd

ulaznice u pretprodaji od ponedjeljka, 3.07......200.00 HRK=27.5507 EUR.....na dane odr?avanja festivala: festivalska 240.00 HRK=33.0601Eur...nije strasno za tri dana muzikice...cini mi se

ulaznice u pretprodaji od ponedjeljka, 3.07......200.00 HRK=27.5507 EUR.....na dane odr?avanja festivala: festivalska 240.00 HRK=33.0601Eur...nije strasno za tri dana muzikice...cini mi se

ma nije, nego  :psuje:  nakupilo se, teska godina...  teg  ja sam ipak za pregovore na ulazu!  :weed:

Gde su moderatori?! Ajde bre lomite ove teme... Rashtrkale su se informacije o Puli, u svakoj temi ima nesto o tome  nono

Gde su moderatori?! Ajde bre lomite ove teme... Rashtrkale su se informacije o Puli, u svakoj temi ima nesto o tome? nono

Admin je u Maroku!

:dance:

ti si ljubomoran sto moras da radis i ne ides s nama  :LOLLL:

Jesam ljubomoran! :P A jel tebe SPAVAC nagovorio to da mi kazes?  :-D

Admin je u Maroku!

A drugi admin je bio na planini Jadovnik, daleko od kompjutera i sličnih stresogenih aparatusa... a ovaj, ?ta treba? :)

Lepo od vas sto se javljate... Ja nisam ni trazio admine, nego moderatore, koji su se u rekordnom vremenu odazvali i to u svom punom sastavu --> Acketa. Sto sam svojevremeno i pohvalio. A vi nastavite da uzivate i sejete seme klubputnikaa. Doci ce i nashih 5 minuta.

A sad dosta sa offtopicovanjem.

Ko ce da pise reportazu sa Seasplash-a?

ajde brzo

ko jos ide na sea-splash

i motovun fest nek se javi na PM

polazak petak ranom zorom..........  zvizhd

Ljudi cekam vas u Motovunu :)

Ovde vam je tak ful dobro u biti, kuzite? :blob:

Mesto je neverovatno, najfascinantniji pogled na okolinu koji sam ikada video!

Puno ljudi, veselo, otkaceno, zabavno....! A tek tartufi, rakija - medica (ovo je :spot:), pa visnjevaca, pa vino pa ovo pa ono....

pozdrav svima  :banana:

• Author

nisi ti video seasplash i fratarsko ostrvo.... :pivoooo:

nego...idem sad da se nadjem sa tobom ovde negde na motovunu :spot:

vas dvojica- jeste li zivi??? zabavljate se po istri, bole vas... neka, neka, sve da mi ispricate! pusa!  :blob:

• Author

domacice!

ja ostadoh do kraja motovuna, mislim da ste se zajebale shto niste ostale, a sad sam u rabcu kod prijatelja koji tu sviraju u jednom restoranu i polako planiram da krenem kuci ovih dana :)

ovde je genijalno :)

hej uspavani prijatelju pa nema te podugo! drago mi je da si se lepo proveo bas sam se uzelela onih nasih nikudnevodecih razgovora  :dance:

pozz

• Author

ja se josh uvek lepo provodim :)

kontam da cu kuci u petak...

morski pozdrav!  ::crazy:

ma, zeznule se ili ne. to nam je sto nam je! mnooogo vruce bilo, nismo znale sta cemo. mada, da smo ostale, ja ne bih kashljala sad  :shockkk:

a i oni englezi koje smo ustopirale, bas su bili slatki  clap

ja se josh uvek lepo provodim :)

kontam da cu kuci u petak...

morski pozdrav!? ::crazy:

javi se kad stignes u bgd ako treba konak.....znas,,,, i par pricica, da se pecem na tihoj vatri sto nisam videla Motovun,,,,pre nego sto krenes za ns

pozz

javi se kad stignes u bgd ako treba konak.....znas,,,, i par pricica, da se pecem na tihoj vatri sto nisam videla Motovun,,,,pre nego sto krenes za ns

pozz

pekla bi se ti na ne tako tihoj vatri da si ostala u motovunu...? :LOLLL:

ajd se vidimo, narezah slike, a i ona vreca? :cry22:

Ej, drugari, Istrijani, vratih se i ja ...

9 dana u Motovunu -cikam nekog da to pobije :) pa malo Cres, Losinj, Funtana, Porec, Vrsar, spavanje na benzinskoj pumpi, stopiranje na kisi.... ludilo  :blob: 

Sve u svemu meni bilo super, vidim i vama, pa se sretnemo negde uskoro....

puno pozdrava  :spot:

• Author

ljudovi, ja zavrshih ovo puteshestvije sinocnjim koncertom simply red u pulskoj areni...

sve u svemu, fantastichnih 20tak dana...

vidimo se...