August 2, 200618 yr Alo bre ljudi ... a mi sto dolazimo iz daleka ... sta cemo mi ako pada kisa? Dzabe smo putovali a?
August 2, 200618 yr Alo bre ljudi ... a mi sto dolazimo iz daleka ... sta cemo mi ako pada kisa? Dzabe smo putovali a? Ne, mi cemo da im pojedemo i popijemo sve sta imaju, a onda mozemo zadovoljni da se vratimo kuci :-D
August 3, 200618 yr Author Alo bre ljudi ... a mi sto dolazimo iz daleka ... sta cemo mi ako pada kisa? Dzabe smo putovali a? Ne, mi cemo da im pojedemo i popijemo sve sta imaju, a onda mozemo zadovoljni da se vratimo kuci :-D nema problema sto se mene tice
August 3, 200618 yr Author Na? Acketa "Gradjanskom listu" od 4. avgusta 2006! Evo prvog texta u novinama naseg univerzalnog PR-a. text skinite sa http://www.peterwardein.com/default/00489.jpg
August 4, 200618 yr Author KISA, PROVALA OBLAKA,.... UZAS Ajd da glasamo ocemo li raditi danas ili ne.
August 4, 200618 yr Pa nema bas smisla po kisi, ali bi bilo bezveze da ispalimo ljude koji bi dosli sa strane... Tako da je moj odgovor DA! naravno ako uposte neko i dolazi sa strane... tj. van novog sada
August 4, 200618 yr U slucaju da niste primetili, KISA JE OPET POCELA!!!!!!!!! Chivitli je na putu za NS,tako da se ipak sastajemo makar samo radi dogovora i da zajedno kisnemo Ako se slazete..............
August 4, 200618 yr Meni se čini da ćete da kisnete... mogli ste makar vremensku prognozu da proučite prvo al eto, za ubuduće.
August 4, 200618 yr ne znam kako je u NS ali ono sto se desilo u BGu jutros oko 10 ja nikad nisam dozivela, a bogami ni podosta stariji od mene acketo, znali smo da si pravi covek za PR, samo, trebalo je da stoji i tvoja fotka pored teksta :-D
August 4, 200618 yr uh, ja sam jutros oko 10 mislio da je zora, i nikako se cudom nisam mogao nacuditi kad mi je baka kasnije, oko 3, kad sam se probudio, pricala kako je bila bas velika oluja dok se ona kupala, nakon povratka iz poste.. cudno je to vreme (i time i weather) postalo ovijeh dana..
August 4, 200618 yr Ekipa mala , ali odabrana, radila je i uprkos (ne)vremenu... Nedostatak alata koji cemo vec koliko sutra ispraviti, kisa i mali broj ljudi, nisu pokolebali one najvece vernike... Sastajemo se sutra u 3 kod crkve sv. Jurja, u Petrovaradinskom podgradju, posto smo odlucili da i sutra jos ponesto uradimo, pa onda u nedelju... Drug Chivitli, i drugarica Granicarka, potegli su cak iz Lucana i Sida respektivno, pa , eto, mogao bi jos neko da zasuce rukave, pridruzi se i osvelta obraz kluba
August 4, 200618 yr heh nemoj da nas prozivas kad smo mi vec dobrovoljno rekli da vam dolazimo u pomoc Dobri i ja vam dovodimo jednog strejndzera from the States i moju sestricu koja nije bila na astro kampu ali ovog puta ce nam se pridruziti :-D dakle vidimo se sutra
August 5, 200618 yr Sestra dolazi umesto mene! Ja ... nazalost nisam mogao da dodjem ... mora neko i otadzbinu da cuva dok se vi "zezate"! Pozdrav!
August 6, 200618 yr Deco ... oce li neko da napise nesto ... kako je bilo? sta sam, nazalost, propustio? Hvala vam za sms! Volim i ja vas! (rodjen sam za diktatora ... majke mi)
August 7, 200618 yr Author Bilo je suuuuper. Vidite "Dnevnik" od subote i danasnji "Gradjanski list". Fotke sa akcije veceras na http://www.peterwardein.com
August 7, 200618 yr Author Izasli smo u "Gradjanskom listu". http://www.peterwardein.com/default/GradjanskiList07.08.2006.jpg
August 7, 200618 yr aj, aj, aj...bojler?! lavabo?! cizme???! zao mi je sto nisam dosla, iskupicu se nekako, nekad...
August 7, 200618 yr Mmmmmmda... Akcija je bila na ivici da ne uspe, ali ipak :-D Sve zahvaljujuci entuzijazmu ljudi koji su se pojavili i dobroj volji ljudi koji su nam posudili alat... Hvala vam jos jednom za sve iii, mada druzenje sa lopatom ima nekih neotkrivenih cari sledeca akcija ce ipak biti neko nocno tumaranje po sumi i druzenje uz logorsku vatru i neke druge vatre... A onda opet... mozda... lopata...
August 7, 200618 yr Sta da vam kazem.. Bilo je dobro, moglo je da i bude i bolje, ali nema veze... Ne zalimo se Mislim da 10 kubika smeca nije mala stvar... Sad vidim da jedan politikolog moze da bude i dobar smecar Veeeeliki plus za domacina Acketu , za Kelsa i njegov asovcic za Marjana, Duleta, Filipa i sve koji su pomogli.. pa cak i za Baneta minus za Volontere i Novosadjane koji se plase kise... Vidimo se na nekoj sledecoj akciji... okupljanju... druzenju... Hasta la vista..