August 9, 200618 yr Ja bih samo da pohvalim Granicarku, jedina devojka koja je stvarno vredna...kako god... :-D svaka cast .gif' alt='::'>
August 10, 200618 yr Prinudjen sam da pohvalim acketino orudje Polu asov polu lopata, takozvani lashov. Acke pravac u zavod za patente To je izum 21 veka
August 11, 200618 yr Author Imamo ideju za nastavak akcije ciscenja podzemlja Petrovaradinske tvrdjave. Sem sakupljanja smeca u srcu podzemlja Marijanova ideja je da metalnim cetkama skidamo grafite. Acketa, znam da ti se dopada. Tamo negde oko 19 septembra (samo jedan dan je u pitanju). Ja predlazem da napravimo bazu (postavimo sator) zapalimo vatru i skrckamo nesto za rucak. Sta kazete na to?!
August 11, 200618 yr ja sam za prospustio sam prvo spremanje tako da moram na ovome ucestvovati.... ukoliko bas 19 ne budem imao ispit dobrovoljno se javljam za to krckanje usput na upotrebu mogu da prilozim i dosta alata, zicanih cetki... sto se mene tice dogovoreno
August 11, 200618 yr eh opet ja Jovane ali moram da primetim da si se obecao na dve strane istog datuma jel ti to imas neke skrivene moci daj otkri mi tajnu trebace mi :-D pozz
August 11, 200618 yr Pre par minuta sam gledala kako se u Smederevu muce sa grafitima na starim zidinama. Rekli su nije bas pametno,a ni po nekakvim propisima zavoda za zastitu spomenika (levo bla,trci red) stetiti kamenje.Oni to rade necim,sta znam sta li je, mozda voda(ali i to mi je vam pameti) pod velikim pritiskom.Ako je neko prisustvovao ciscenju Srpskog narodnog pozorista od grafita znace o cemu pricam. Nenade ideja je sjajna , samo se pitam da li smemo da RIBAMO staro kamenje, maziti ga sigurno necemo?!
August 12, 200618 yr Tamo negde oko 19 septembra (samo jedan dan je u pitanju). Septembra ili avgusta?
August 13, 200618 yr Pozdrav Ireni Pa 19. avgusta smo na pivu u BG. 19. septembra cistimo hodnike. da li sam mozda malo omasio sa datumima ili sta? postoi mogucnost da ne vidoh sta se dogadja pa cu opet morati da se kloniram... Irena molim te obrazlozi. Sto se tice grafita pitacu neke moje asistente (kojima je inace to posao) sa cim se to skida, mozda mogu biti od koristi.
August 13, 200618 yr hehehe Jovane u pravu si nisam ukapirala da je samo datum isti a mesec razlicit posto mi je bilo malko sumanuto da bi neko ugovarao ciscenje vise od mesec dana unapred kad je vreme ludo pa ne mozes predvideti kisu ni 2 dana unapred u svakom slucaju vidimo se u subotu i zelim ti prijatnu voznju vozom ne kao nasu poslednju pozz
August 14, 200618 yr Author moja greska. hteo sam reci 19 avg. ako ne moze... nije problem ni 25-26 avg. hmm?!
August 14, 200618 yr moja greska. hteo sam reci 19 avg. ako ne moze... nije problem ni 25-26 avg. hmm?! ma gde si nasao ovog? konja? super je,,,,,, nego ajde ovaj vikend da budemo u bg na beer festu a sledeci se radi............to ribanje moram i ja da se iskupim za prethodni? nedolazak
August 14, 200618 yr Author ma gde si nasao ovog? konja? super je,,,,,, nego ajde ovaj vikend da budemo u bg na beer festu a sledeci se radi............to ribanje moram i ja da se iskupim za prethodni? nedolazak desni click - properties btw gledacemo da bude 25-26
August 15, 200618 yr e drustvance onda nista od mene za to drugo ciscenje... necu biti u zemlji tad... pa nista onda ocekujem neki slike i komentare da bar vidim sta propustam... RISPEKT
August 15, 200618 yr Jaaalll... jel ce biti opet neko snimanje filma da znam da li da dolazim ili ne!
August 22, 200618 yr Author Snimace nas drugar Pera. Acke, aj kontaktiraj me (0642503182) sa snimimo teren jos jednom pre akcije. Moze?!
August 23, 200618 yr i, sta bi? jel to onda 25. ili 26.? moram da se iskupim za prethogni nedolazak. :-D ja bih 25. pa 26. da idem na rostilj na frusku goru.
August 23, 200618 yr Author a ja 25 imam rostilj a 26 zeleni planiraju akciju. Nego mislim da je NAJBOLJE da utanacimo vreme na 27. avgusta u NEDELJU. Molim da se zainteresovani, pa makar nas bilo i TROJE , ondak, pojave u NEDELJU 27. avgusta "KOD SATA" u 16h i obavezno ponesu BATERIJSKE LAMPE. Ko se već pojavi znam da će imati dobru volju. Sta cemo raditi na akciji: Kako smo sredili "Princa Eugena", sada idemo u hodnike "Cara Karla VI". On pripada "I polozaju" dobrane tvrdjave. Stepenast je i pun pu?karnica (dakle mozemo da se oslonimo i na prirpdni svetlost). Uglavnom nema puno posla ali trebace nam malo jaci dzakovi jer ima dosta sitnog "ratnog vojnog materijala" - suveniri "prolece-leto 1999". Po?to Acke u narednih mesec dana uci 24h dnevno, drugari iz Asocijacije ce biti jedini vodici.
August 23, 200618 yr moze i 27. savrseno! ondak u 16. videcu da povedem i neru...sto znaci da ce nas biti bar troje.
August 23, 200618 yr Po?to Acke u narednih mesec dana uci 24h dnevno, drugari iz Asocijacije ce biti jedini vodici. Ma ne ucim 24 casa dnevno... samo, takva akcija obicno uzme ceo dan, sa tusiranjem i odmaranjem... a ja nemam ceo dan, eventualno sat-sat i po, posebno sto mi se priblizavaju ispiti bas posle tog 27-og... Nego, gledajte da se nekako organizujete za taj alat... a ja cu navrnuti makar na jedan sat. Jednostavno ne bih da budem obavezan posto sam izuzetno kratak sa vremenom...
August 23, 200618 yr Author Saaliim see Ackeeeee... Btw nece nam trebati alat. Mozda samo jedna grabulja jer ima dosta lisca na nekim delovima. Ma samo Opusteno... Evo plana podzemlja i hodnika koji cemo proci: http://www.peterwardein.com/200px-Podzemlje_H.jpg